123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Jämför bläckstråleskrivare

En jämförelseguide för bläckstråleskrivare

Bläckstråleskrivare är lätta att använda och mycket lämpliga för hemmabruk. De är inte bara mycket prisvärda, kompakta och användarvänliga, de är också överlägsna när det kommer till utskrifter av bilder och fotografier. De passar utmärkt för alla som vill skriva ut foton, biljetter eller presentationer. Det finns några olika modeller som passar för olika ändamål beroende på dess användningsområde. Vi vill hjälpa dig att göra ditt val så enkelt som möjligt, genom att jämföra de mest populära bläckstråleskrivarna efter kategori och förklara några vanliga skrivarfunktioner och användbara funktioner.
 

Bläckstråleskrivare som är idealiska för hemmet
Bläckstråleskrivare som är perfekta för fotoutskrifter
De bästa A3 bläckstråleskrivarna
Förklaring av vanliga skrivartermer

Bläckstråleskrivare som är idealiska för hemmet 

Dessa allt-i-ett bläckstråleskrivare är de perfekta skrivarna till hemmet. Med en pappersinmatare i A4 storlek är de perfekta för både svartvita- och färgutskrifter. Bläckstråleskrivarna här nedan rekommenderar vi för hemmabruk.
Canon Pixma MG2550S Blackstraleskrivare
Canon  
Pixma MG2550S
A4 bläckstråleskrivare
 
650 SEK
HP OfficeJet 8210 Blackstraleskrivare
HP 
OfficeJet 8210

A4 bläckstråleskrivare
1600 SEK
Canon Pixma TS3452 Blackstraleskrivare
Canon
Pixma TS3452

A4 bläckstråleskrivare
700 SEK
Skanna & kopiera
Wifi
Mobilutskrift
Utskrifter per minut 8 ppm 34 ppm 4 ppm
Automatisk dubbelsidiga utskrifter
Se skrivare Se skrivare Se skrivare
 
Tillbaka till toppen av sidan

Bläckstråleskrivare som är perfekta för fotoutskrifter 

För de som behöver skriva ut många fotografier och bilder så rekommenderar vi en av dessa allt-i-ett bläckstråleskrivarna här nedan. Fotoskrivare använder ofta flera bläckpatroner, vilket gör att dessa skrivare sticker ut när det gäller utskrifts- och färgdetaljer. Till exempel brukar ljus cyan och ljus magenta färgbläckpatroner finnas till vissa fotoskrivare för att kunna skapa mycket specifika färgnyanser. Med dessa skrivare kan du vara säker på att du får färgberikade foton.
Canon Pixma TS8352 Blackstraleskrivare
Canon Pixma
TS8352

A4 bläckstråleskrivare
2250 SEK
HP OfficeJet pro 9015 Blackstraleskrivare
HP
OfficeJet 9015
 
A4 bläckstråleskrivare
1650 SEK
Epson Expression Photo XP-55 Blackstraleskrivare
Epson Expression
Photo XP-55

A4 bläckstråleskrivare
1420 SEK
Skanna & kopiera
Wifi
Mobilutskrift
Utskrifter per minut 10 ipm 18 ppm 32 ppm
Automatisk dubbelsidiga utskrifter
Se skrivare Se skrivare Se skrivare
 
Tillbaka till toppen av sidan

De bästa A3 bläckstråleskrivarna 

Dessa bläckstråleskrivare kan skriva ut upp till A3 storlek. A3 skrivare är idealiska för företag eller kontor där man behöver kunna skriva ut presentationer, affischer och reklammaterial. Dessa modeller kan givetvis även skriva ut i A4 format. Vi rekommenderar följande A3 bläckstråleskrivare.
Canon Pixma iP8750 Blackstraleskrivare

Canon
Pixma iP8750 

A3+ bläckstråleskrivare
3350 SEK
HP OfficeJet Pro 7730 Blackstraleskrivare

HP
OfficeJet Pro 7730

A3 bläckstråleskrivare
3360 SEK
Epson WorkForce WF-7835DTWF Blackstraleskrivare

Epson Workforce
WF-7835DTWF

A3 bläckstråleskrivare
3160 SEK
Skanna & kopiera
Wifi
Mobilutskrift
Utskrifter per minut 14,5 ppm 22 ppm 32 ppm
Automatisk dubbelsidiga utskrifter
Se skrivare Se skrivare Se skrivare
Tillbaka till toppen av sidan

Förklaring av vanliga skrivartermer

ADF:
 
Automatisk dokumentmatare (Automatic Document Feeder). Om skrivaren har ADF så kan man skanna eller kopiera flera dokument utan att behöva mata varje ark manuellt.
Duplex:
 
Automatisk dubbelsidig utskrift (duplex) är en funktion som de flesta moderna skrivare har. En skrivare med Duplex-funktion kan alltså skriva ut på båda sidorna av dina pappersark utan att du manuellt behöver vända pappret.
PPM:
 
Sidor per minut (Pages Per Minute) hänvisar till hur många sidor som kan skrivas ut per minut, vilket är en bra indikator på utskriftshastighet.
Fler skrivartermer: Vi har en bättre förklaring av skrivarfunktionerna och hur de fungerar på föregående sida i vår skrivarguide.

Mobilutskrifter

Bläckstråleskrivare som kan ansluta till ett WiFi nätverk är lämpliga för mobila utskrifter. De flesta skrivare har möjlighet att skriva ut via en praktisk mobilapp där du skickar dina utskrifter direkt till bläckskrivaren från din smartphone eller surfplatta. Detta är särskilt användbart för dem som inte vill överföra till datorn innan man ska skriva ut. I tabellen nedan förklarar vi de olika sätten man kan ansluta till skrivaren. 
Apple Airprint blackstraleskrivare: Apple AirPrint: Med Apple Airprint kan du skriva ut trådlöst från Apple enheter som iPhone och iPad.
Google cloud print blackstraleskrivare: Google Cloud Print:      Du kan skriva ut trådlöst från din telefon, surfplatta eller dator via Google Cloud Print. OBS! Google Cloud Print stöds inte längre sedan den 1 januari 2021. Istället kan du skriva ut direkt från Chrome-appen på din mobila enhet.
 Android skrivarapp blackstraleskrivare: Skrivarapp: De flesta skrivarmärken har sina egna appar som låter dig skicka utskrifterna till din bläckstråleskrivare från din mobila enhet. Dessa är gratis att ladda ner på din Android- eller iOS-enhet.
NFC blackstraleskrivare: NFC: Kontaktlösa utskrifter fungerar på liknande sätt som kontaktlös betalning, den använder mobila enheter med ett NFC-chip (i kombination med en app).
WPS blackstraleskrivare: WPS: Den WiFi-skyddade tjänsten är en funktion som levereras med många routrar. Den är utformad för att göra det enklare att ansluta till ett säkert trådlöst nätverk från en dator eller från någon annan enhet. På så sätt kan du enkelt skriva ut från vilken enhet som helst som är ansluten till nätverket. Du kan ansluta din bläckskrivare till nätverket genom att hålla ned WPS-knappen på din bläckstråleskrivare, följt av WPS-knappen på din router (i några sekunder) tills den blinkar. Detta kommer att upprätta en anslutning. Om din skrivare har en skärm eller kontrollpanel, kan du ansluta till routern via ett WPS-stift. Du kan hitta denna pin i de trådlösa inställningarna och ange den på din dator för att upprätta anslutningen.

Fortfarande osäker vilken skrivare du ska köpa?

Tillbaka till toppen av sidan

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 25% Moms)

Nyhetsbrev