123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Ny kategori med skärmskydd

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
Lenor!
Scrub Daddy!
Swiffer!
Zoflora!

1,75mm PLA


Vi har en helt ny 3D butik som heter 123-3D.se. Där vi säljer allt relaterat till 3D.
Vi har ett stort och varierande utbud av 3D skrivare, filament, 3D tillbehör och mycket mer.

Här hittar du våra PLA filament 1.75mm

Söker du efter 1.75mm PLA filament till din 3D skrivare?
Vi har samlat alla billiga PLA filament 1.75mm på samma sida så att det ska bli så lätt som möjligt för dig att välja bland alla olika färger! PLA filament är en av de mest populära 3D filament av den anledningen att den är enkel att använda och det finns många valmöjligheter när det gäller färger. PLA filamentet har en diameter på 1.75 mm. Hos oss kan du enkelt köpa ditt 1.75mm PLA filament billigt och få en snabb leverans!

Lite mer Information om PLA filament
Det finns många olika färger att välja mellan när det gäller PLA filament det är det filamentet som har mest olika färger att arbeta med. Termoplasten PLA (polylaktid acid) är naturligt nedbrytningsbar och tillverkas av förnybara resurser som exempelvis rörsocker eller majsstärkelser och det är också en anledning till dess popularitet. Desto högre temperatur som man använder desto glansigare blir dina utskrifter med PLA filament. Skrivartemperaturen ligger mellan 180°C och 230°C och till termoplasten så behöver man inte använda en uppvärmd bädd när man gör sina 3D utskrifter. 3D filamentet erbjuder också snabba utskrifthastigheter. PLA filamentet är en utmärkt filament som är anpassat för 3D utskrifter som ska vara inomhus, då det lätt bryts ner utomhus av fukt, till skillnad från PETG filamentet som är vattentåligt och inte bryts ner. Med PLA filament så får du en termoplast som ger dig skarpa detaljer och passar därav väldigt bra till 3D utskrifter av leksaker eller modellbyggen, men även många andra saker som t.ex. förvaring.

Fördelar med PLA filament
  • Ingen uppvärmd bädd krävs för 3D utskrifterna
  • Ingen obehaglig lukt vid utskrifterna. 
  • Snabba utskrifter
  • Lätt att använda
  • Skarpa detaljer
  • Lätt att fästa på olika ytor
Nackdelar med PLA filament
  • Det bryts ner snabbare utomhus, det är anpassat för inomhus. 
  • Utskrifter av PLA filament är inte lämpligt för höga temperaturer.
  • Inte den tåligaste av alla olika filament material. 
TIPS! När du beställer 1.75mm PLA filament, testa dig fram med olika temperaturer och utskriftshastigheter för att hitta de mest optimala förhållanden för dina 3D utskrifter. När du beställer dina 3D filament så passa på att beställa lim så att du kan laga dina 3D utskrifter utifall att det råkar gå sönder. Beställ även en whiteboardrengöring så kan du enkelt göra ren din skrivarbädd efter dina 3D utskrifter Med 123ink.se så betalar du mindre för dina skrivartillbehör!
 
Har du ytterligare frågor så tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig.