123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

 
Hem Om 123ink AB Köpvillkor Onlinesäkerhet Leverans Kontakta oss Cookies Integritetspolicy Logga in

Webbshop

Sök produkt

Mitt 123ink

Trygg E-Handel


 

Vår leveranspartner


 

Betalningsalternativ

Sök efter filamenttyp

Vi erbjuder er 3D-filament till din 3D skrivare till det lägsta möjliga pris. Om ni letar efter PETG eller PLA 3D filament, så har vi många olika färger för dig att välja bland.

Köp 3D filament till din 3D skrivare

Här hos oss så kan du köpa billiga 3D filament till din 3D skrivare. Vi har olika typer av filament till 3D skrivare, beroende på vilken typ av 3D objekt du vill skriva ut. Du kan alltid köpa våra 3D filament till mycket bra priser och få de snabbt levererat hem till dig.

Vad är 3D filament?
Filament är själva materialet och är en termoplastisk tråd som gör att 3D skrivaren kan skriva ut dina 3D objekt. Oftast är det av olika typer av plast som PLA, PETG och ABS. Dessa typer av filament har olika typer av egenskaper och alla filament typer är inte kompatibla med alla skrivare och temperaturer.   

Jämförelse mellan olika material:
Material Kräver uppvärmd bädd Skrivartemperatur Egenskaper
PLA  Nej 180°C - 230°C  Skarpa detaljer, glans, höga utskriftshastigheter
PETG Nej 230°C - 250°C Mycket stark, höga utskriftshastigheter
ABS Ja 220°C - 260°C Stark, värmebeständig

          
Lite information om PLA filament
PLA filamentet är en av de vanligaste och populäraste av de olika 3D filamenten, främst för att de är ett enkelt material att skriva ut med och finns i många olika färger. Dessutom så är PLA-plasten (Polylaktid som plasten egentligen heter) naturligt nedbrytningsbar. Med PLA filamentet så kan du skriva ut mycket detaljerade föremål till höga utskriftshastigheter.

Lite information om PETG filament
PETG filamentet är ett mycket starkt och tåligt material och har samma användarvänlighet som PLA filamentet och kan skrivas ut i höga hastigheter. PETG plasten är (ployetylentereftalat modifierat med glykol) av liknande plast som PET flaskorna (minus glykolen) och är som känt helt återvinningsbart och vattenavvisande.    

Lite information om ABS filament
Den mångsidiga filamentet ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) är en oljebaserad termoplast som blir mjuk när den hettas upp och kan därför skrivas ut till valfria former. När ABS filamentet hettas upp till högre temperaturer så blir föremålen mer glansiga och efter kylningen så behåller föremålet sin form och glansighet, dessutom så blir utskrifterna från ABS mer stryktåliga.

Hos oss så får du dina filament till 3D skrivare till mycket bra priser, betala mindre och skriv ut mer med 123ink.se!

Har du ytterligare frågor så tveka inte att kontakta oss.
 
Har du ytterligare frågor så tveka inte att kontakta oss.

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 25% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkterFör att göra 123ink.se bättre och mer personligt använder vi cookies och andra hjälpmedel. Dessa låter oss och tredje parter följa ditt navigerings-beteende på vår hemsida för att kunna erbjuda dig en så smidig upplevelse som möjligt samt anpassade annonser. Genom att fortsätta vistas på vår hemsida accepterar du detta. Läs mer Stäng