123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

LC1100 serien


Vi erbjuder er Brother LC1100 bläckpatroner till ett så lågt pris som möjligt. Vi har alla original patroner men även vårt egna högkvalitativa varumärke som är billigare. Här finner du den svarta och de 3 färgpatronerna. Men även Brother LC1100 multipack som är perfekt för dig som vill spara in på utskriftskostnaderna.

Beställ billiga Brother LC1100 bläckpatroner här

Här kan man enkelt beställa billiga bläckpatroner Brother LC1100. Vi erbjuder alltid låga priser på skrivarmärkets egna patroner och ännu lägre priser på bläckpatroner från vårt egna varumärke. LC1100 bläckpatronerna passar till flertalet Brother DCP och MFC allt-i-ett skrivare som ofta återfinns på mindre kontor eller på hemmakontor.

Bläckpatronerna Brother LC1100 passar för att skriva ut textdokument i både färg och svartvitt, men även för att skriva ut bilder. Färgfoton kräver lite mer bläck från färgpatronerna, som inte innehåller lika mycket bläck som den svarta. Därför kan det kan vara bra att se till att ha extra bläck till hands om man ska skriva ut många färgfoton. Till bläckserien LC1100 finns det 4st patroner och man behöver ha alla om man ska kunna skriva ut i färg.

De bläckpatroner som ingår i Brother LC1100 serien är:

  • LC1100BK svart
  • LC1100C cyan
  • LC1100M magenta
  • LC1100y gul

3 fördelar med att beställa våra egna Brother LC1100 patroner

Det finns många fördelar med att beställa våra egna Brother LC1100 patroner. Patronerna från vårt egna varumärke är kompatibla med samma skrivare som originalets patroner. Det innehåller även samma typ av bläck så att man inte märker någon som helst skillnad på utskrifterna. Den första fördelen är priset, den är billigare än originalet. Den är inte bara billigare, utan även fylld med mer bläck. För det tredje så erbjuder vi 100% garanti. 

Här nedan presenterar vi tre fördelar med vår egna LC1100 patroner:
  1. Man betalar ett lägre pris
  2. Man kan skriva ut fler utskrifter
  3. Man får 100% garanti
Detta betyder att du får en bläckpatron Brother LC1100 som räcker till avsevärt många fler utskrifter, dessutom till ett lägre pris. Inte nog med det, skulle du mot förmodan inte vara nöjd så erbjuder vi en nöjdhetsgaranti.

Spara in mer pengar genom att köpa Brother LC1100 multipack

När man köper ett Brother LC1100 multipack så får man alla fyra bläckpatroner till ett lägre pris än om man köper dem separat. En annan fördel är att så fort en patron är slut så har man den redan och kan enkelt bara byta ut den.

Det finns även hög kapacitets patroner till den här serien, vilket är perfekt om man skriver ut stora kvantiteter. De går under namnet Brother LC1100HY och de är samma typ av patron, den enda skillnaden är att de innehåller mer bläck. De räcker till fler utskrifter och blir billigare i längden. Utskriftskostnaden blir billigare med hög kapacitets patroner. 

Använd LC1100 rengöringspatroner vid problem med utskrifter

Skrivhuvudet och munstycket kan bli igensatt om man inte regelbundet använder bläckstråleskrivaren. Det som händer är att det gamla bläcket torkar i munstycket eller skrivhuvudet, så att det nya bläcket inte kan komma fram ordentligt. Man kan se det om utskriften inte ser ut som den ska, eller att det saknas en färg. Lösningen är att använda Brother LC1100 rengöringspatroner. Gör det regelbundet för att förhindra igentäppning av skrivhuvudet eller munstycket. 

Användbara produkter för dig som använder Brother LC1100 bläck

Se till att du har tillräckligt med utskriftspapper när du ska köpa bläckpatroner. Det är inte kul att ha nya bläckpatroner men inget att skriva ut på. Häftapparater är väldigt användbara om man enkelt vill hålla ordning på sina dokument. Häfta ihop alla tillhörande sidor med häftapparaten och häftklammer, så slipper du tappa bort en sida. Passa på att beställa allt på samma gång så slipper du betala extra för frakten.
 

Vanliga frågor om Brother LC1100 bläckpatroner

Vad är skillnaden mellan Brother LC1100 och LC1100HY?

Den enda skillnaden är att Brother LC1100HY är en hög kapacitets patron. Vilket betyder att den innehåller mer bläck och att man kan skriva ut fler utskrifter. Vilket är perfekt om man skriver ut stora kvantiteter.

Hur många sidor kan man skriva ut med Brother LC1100?

Med en svart Brother LC1100BK original bläckpatron kan man skriva ut ca 450 sidor innan man behöver byta patron. Våra egna LC1100BK innehåller 3,9ml mer bläck vilket betyder att du kan skriva ut många fler sidor.

Vad är Brother LC1100VALBPDR?

Brother LC1100VALBPDR är ett multipack, vanligtvis bestående av 4st patroner. I det här fallet får du två kompletta uppsättningar med bläckpatroner. Totalt sätt får du alltså 8st patroner, två av varje färg. Det blir även billigare att köpa ett multipack än att köpa dem separat.

Har du ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper gärna till.