123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Välj skrivarmodell

 
Skrivarmodeller

Här nedan finner du Canons skrivarmodeller för bläckstråleskrivare.
Om du inte hittar det du letar efter vänligen ta en titt på någon av följande sektioner:
bläckpatroner, lasertoner eller kontakta oss för att få hjälp.
 


Snabbsökning
Utvalda serier
Pixma-serien
ImagePROGRAF

Här kan du beställa billiga Canon bläckpatroner till din skrivare

Söker du efter billiga Canon bläckpatroner till din skrivare?
Hos oss hittar du enkelt dina billiga Canon bläckpatroner till din Canon skrivare! Du kan hitta dina billiga bläckpatroner till Canon genom att söka efter din Canon skrivarmodell. Använd snabbsöknings menyn för att snabbt komma till rätt skrivarmodell och sedan hitta den exakta Canon skrivaren som du använder. Du kommer då få fram alla Canon bläckpatroner som är kompatibla med just din skrivare, dessutom så kommer du se att vi har våra egna bläckpatroner och att dessa är billigare än original patronerna. Det är bara för dig att göra din beställning och så har du dina nya bläckpatroner inom några dagar!

Om du nu har ett Canon patronnummer eller en Canon kort kod för bläckpatronen så kan du också komma rätt. Vilket sätt du än väljer så kommer du se alla kompatibla bläckpatroner inklusive våra billigare bläckpatroner!

Våra egna Canon bläckpatroner till din Canon skrivare
Vi garanterar att våra egna bläckpatroner till Canon funkar lika bra till din Canon skrivare som originalen. Du kommer inte att märka någon skillnad på tryckkvaliteten då det är samma ingredienser i original patronen som i vårt egna skrivarbläck Canon. Vi ger dig även 100% garanti på vårt eget bläck. Våra egna Canon patroner är billigare än originalen dessutom så innehåller de mer bläck, vilket betyder att du får mycket mer bläck för pengarna utifall att du väljer våra egna skrivarbläck Canon.

Canon Pixma skrivare och bläckpatroner
Canon är kända för sina kameror och deras skrivare har för det mesta den funktionen att man skall kunna skriva ut bra fotoutskrifter och bilder. Canon Pixma serien är har en mängd olika skrivare som ska fylla alla olika behov. Vi ska gå igenom några av Pixma skrivarna och hur du hittar billiga patroner till Canon Pixma skrivare. 
  • Canon Pixma IP skrivare är mindre skrivare som passar bra till hemmet och med dessa kan du skriva ut både foto och dokumentutskrifter. Det finns ganska många olika Pixma IP skrivare så skillnaderna ligger i design, hastighet på utskrifter och upplösning på bilderna. En mycket populär skrivare är Canon Pixma IP7250 och till den så kan man använda Canon CLI-551 bläckpatronerna och våra egna Canon CLI-551 XL multipack som gör att du kan spara mycket pengar och är mycket populära bland våra kunder.
  • Canon Pixma MG skrivarna är så kallade All-in-one skrivare där du kan skriva ut bilder och dokument men även kopiera och scanna dokument. Dessa skrivare passar utmärkt där hemma. En av många populära MG skrivare är Canon Pixma MG5750 och till den så finns det mycket populära Canon PGI-570 bläckpatronerna och våra kompatibla patroner som är billigare.   
Canon Maxify skrivare och bläckpatroner
Canon Maxify skrivare är skrivare som passar på ett kontor, de är multifunktionsskrivare vilket betyder att man kan scanna, kopiera, faxa och skriva ut större volymer. Bläckpatroner till Canon kontorsskrivare brukar ha mer bläck i patronerna eftersom man skriver ut mer då man kanske är fler som delar på en skrivare och man vill inte behöva byta bläckpatroner hela tiden. 
En väldigt populär bläckpatron Canon till Maxify skrivare är Canon PGI-1500. Våra egna Canon PGI-1500 patroner är mycket populära bland våra kunder då de är billigare och innehåller mer bläck än originalen och ger dig garanterat samma kvalitet på utskrifterna. 

Med våra egna Canon PGI-1500 bläckpatroner så kan du väldigt enkelt skära ner på dina tryckkostnader. Skriv ut mer och du betalar mindre med 123ink.se 
 
För frågor angående Bläckpatroner från Canon, så tveka inte att kontakta oss.