123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

PGI-550PGBK svart bläckpatron


Här erbjuder vi er de populära Canon PGI 550 bläckpatronerna till riktigt låga priser. Vi har även PGI 550XL patroner för de som använder skrivaren oftare. Förutom de billiga original bläckpatronerna så kan vi även erbjuda Canon PGI 550 från varumärket 123ink till ett ännu lägre pris. 

Här kan du beställa din Canon PGI 550 bläckpatron

Canon PGI-550PGBK är en populär bläckpatron och passar till flertalet Canon Pixma skrivare. Canon PGI-550 innehåller ett svart pigment bläck och ger tydliga och skarpa textutskrifter. Pigmentbläcket är ett tjockare bläck och fäster på pappret tillskillnad från än de mer vanliga färgbläcket (Dye ink) som absorberas i papperet. Det gör att pigmentbläcket är ett vattenbeständigt bläck och ger utskrifter som håller under en lång tid. Canon PGI-550PGBK arbetar tillsammans med färgpatronerna Canon CLI-551. Tillsammans kan man skriva ut färgrika och tydliga färgbilder, textdokument, foton och mycket mer med din Pixma skrivare. 

Canon PGI 550 från varumärket 123ink vs originalet

Det finns många anledningar till att vi tycker att du ska välja Canon PGI-550 bläckpatroner från varumärket 123ink. Vi ska lista 4 anledningar till att varför vi tycker att du borde välja PGI-550PGBK från varumärket 123ink.
  • Billigare! Våra bläckpatroner är billigare än originalets patroner. 
  • Mer bläck! Våra bläckpatroner innehåller mer bläck så att man kan skriva ut fler utskrifter. 
  • Utskriftskvalitet! Du får samma utskriftskvalitet som du skulle få med en original patron. 
  • 100% garanti! På produkter från varumärket 123ink så får du en livstidsgaranti och nöjdhetsgaranti. 
Det här 4 anledningar som gäller Canon PGI-550 bläckpatroner men även alla andra bläckpatroner från varumärket 123ink. 

Canon PGI-550 XL bläckpatron med hög kapacitet

Canon PGI-550 XL är en hög kapacitets patron, vilket betyder att den innehåller mer bläck än den med standard kapacitet. Fördelen med att välja Canon PGI-550PGBK XL är att med den kan du skriva ut fler utskrifter innan du behöver byta bläckpatron. Skriver du ut mycket svartvita textdokument så är XL patronen att föredra. Skriver du ut mest bilder och andra färgutskrifter så räcker det med den som har standardkapacitet. 

Vanliga frågor

Vad används Canon PGI-550PGBK till?

Canon PGI-550PGBK bläckpatronen innehåller pigmentbläck och är till för att skriva ut tydliga och skarpa textdokument. Den andra svarta patronen CLI-551BK som också används i Pixma skrivaren används vid bild och fotoutskrifter.

Var kan man hitta billiga Canon PGI 550 bläckpatroner?

Här kan du hitta billiga Canon PGI 550XL och PGI 550 bläckpatroner. Bläckpatronerna från varumärket 123ink innehåller mer bläck och kostar mindre. Se här nedan::
  • Canon PGI-550 (original) 15ml
  • Canon PGI-550XL (original) 22ml
  • Canon PGI-550XL (123ink) 22,8ml

Varför skriver inte min Canon Pixma skrivare ut svart färg?

När inte bläckstråleskrivaren skriver ut svart färg så är det högst troligt att skrivhuvudets munstycke har blivit igentäppt. Det går enkelt att fixa med en rengöringspatron. Sök enkelt på Canon bläckpatroner på patronnummer så att du får rätt rengöringspatron.

Tips vid köp av Canon PGI-550 och Canon CLI-551 bläckpatroner!

Det kan lätt bli lite kostsamt när man behöver köpa 5st bläckpatroner eller 6st för vissa Pixma skrivare. Därför så vill vi rekommendera Canon PGI-550 / CLI-551 5-pack och 6-pack från varumärket 123ink. De blir billigare om du köper Canon PGI-550 / CLI-551 5-pack eller 6-pack än om du skulle köpa varje bläckpatron separat. 

Tips vid användning av Canon PGI-550PGBK bläckpatroner!

Om man inte använder Pixma skrivaren så frekvent, så finns det risk för att munstycket på skrivhuvudet täpps igen. Det som händer är att bläcket torkar och täpper igen så att man inte kan använda den bläckpatronen. Det brukar märkas när man skriver ut och färgerna på utskrifterna inte ser rätt ut eller inte syns alls. Det enklaste man kan göra är att använda en rengöringspatron, den kommer att göra rent vid munstycket och ta bort allt torkat bläck, så att det går att skriva ut igen. Tänk på att använda rätt rengöringspatron t.ex. Canon PGI-550PGBK rengöringspatron när det är den färgen som krånglar. 

Här hos oss kan du beställa allt till ditt hemmakontor och arbetsplats till ett lågt pris. Häftklamrar är alltid bra att ha till hands på ett kontor, när man ska skriva ut olika typer av rapporter eller vilka dokument som helst som man behöver häfta ihop. Passa på att få med dom i samma paket när du beställer Canon PGI-550PGBK så slipper du betala extra för frakten. Betala mindre och skriv ut mer med 123ink.se.

Har du några frågor som rör Canon PGI-550 bläckpatroner, tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi er.