123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

IPF-serien

Beställ dina bläckpatroner till iPF skrivare hos oss på 123ink.se

 Behöver du nytt bläck till din Canon iPF-bläckstråleskrivare? På 123ink.se kan du enkelt hitta rätt patroner till din skrivare. Välj din skrivarmodell och då får du omedelbart alla tillgängliga patroner just till din skrivare. Förutom svart bläck, hittar du också cyan, magenta, gul och foto svart (beroende på skrivartyp) och till vissa i iPF-serien finner du vårt egna märke som ett billigare alternativ. 123inks egna varumärke är lika bra som originalet, och du kommer inte kunna se någon skillnad på trycket. Med rätt bläck så blir dina mönster och storformatsutskrifter vackra.
 
På 123ink.se kan du beställa alla original Canon bläckpatroner med färg och pigmentbläck, dessa ger pålitliga utskrifts resultat. Som med alla våra patroner ger vi dig en lågprisgaranti, det betyder att du kan sänka dina utskriftskostnader genom att beställa dina bläckpatroner från oss. Speciellt med storformatsskrivare från Canons iPF-serien, kan du snabbt spara mycket pengar.
 
Vi har inte bara bläckpatroner, vi har även ett stort sortiment av tonerkassetter från de stora varumärkena och precis som med bläckpatronerna så har vi även vårt egna mycket prisvärda varumärke 123ink. Vi har även ett stort sortiment av kontorsmaterial, kolla in den så du inte glömmer att beställa något.
 
 Har du frågor kring Canon bläckpatroner så kontakta oss, så ska vi besvara dina frågor.