123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Pixma-serien

Vi har Canon bläckpatroner för alla Canon Pixma skrivare. Vi erbjuder er både original och våra egna högkvalitativa bläckpatroner till ett så lågt pris som möjligt.

Bläckpatroner till Canon Pixma bläckstråleskrivare

En Canon pixma-skrivare, är perfekt för dig som har ett hemmakontor. Det finns många olika Pixma-skrivare, det finns de som är bärbara, de som är små och tar lite plats, till de som skriver ut A3. Pixma-skrivare erbjuder många möjligheter, allt från att du kan skanna, kopiera, och snabbt skriva ut stora volymer. Allt för att tillgodose dem många olika behoven som kan förekomma på ett flexibelt kontor. Därav så finns det en stor mängd olika typer av bläckpatroner till dessa skrivare. På 123ink.se så har vi gjort det enkelt för dig att välja bläckpatron till din Pixma skrivare. Du trycker bara på den skrivarmodellen som du har, och sen får du fram alla som passar till din skrivare. Rätt så enkelt!
 
Bläckpatroner till din Pixma-skrivare från 123ink.se
 
Vi har även våra egna bläckpatroner 123ink, och dessa är fullt funktionella med Pixma-skrivarna men det är billigare än original patronerna. Dessa håller samma kvalitet och du kommer inte kunna se någon skillnad på trycket. De är dock fyllda med antingen lika mycket eller med mer bläck än originalen, vilket betyder att om du väljer 123inks egna varumärke så kommer du att spara på tryck kostnaderna.
 
Vi har inte bara bläckpatroner och tonerkassetter utan även ett brett sortiment av kontorsmaterial. Du kanske behöver post-it-lappar, etiketter eller indexflikar. Alltid till bra priser och snabba leveranser. Om du beställer innan kl 16.00 på en helgfri vardag, så packar och skickar sändningen redan samma dag, förutsatt att kreditupplysningen är godkänd eller att den inte behövs, och att varan finns på lager.
 
Har du frågor angående bläckpatroner till Pixma-skrivare? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.