123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

CD-fodral

Hos oss finner du olika modeller av CD fodral, som du kan organisera och skydda dina CD skivor med. Fodralen är skapade för att skydda CD-skivor från bland annat repor och damm men skyddar även från andra skador som kan påverka skivornas livslängd och prestation. Beställ kvalitativa CD-fodral till ett bra pris här hos oss.
1 - 0 av 0

CD-fodral

CD fodral för att skydda dina CD skivor från repor och damm

CD fodral finns i olika former och storlekar. Det vanligaste fodralet är det traditionella som är i materialet hårdplast, även kallat Jewel Case. Detta fodral kan enkelt staplas på varandra, bredvid varandra eller i ett CD ställ.

Det finns även fodral i papper och plast och är enkla att förvara i en CD-plånbok. Samtidigt som du skyddar dina CD-skivor mot repor och damm så tar dessa fodral lite plats och är lätta att förvara i lådor eller skåp och är smidiga att ta med sig.

Om du vill lägga undan dina CD-skivor i något utrymme är det praktiskt att lägga dem i någon av dessa fodral för att skydda dem. Du minskar risken att skivorna repas mot varandra eller andra föremål och därav inte går att spela korrekt. Både pappers- och plastfodralen är av bra kvalité och kommer att hålla dina skivor från skador.

Olika CD-fodral för att skydda dina CD-skivor

Här nedan finner du en lista på de olika CD fodralen:
  • Jewel Case - Fodralen omfattar vanligtvis ett tunt hölje i hårdplast som rymmer en CD skiva. På framsidan av detta fodral kan du placera ett omslag för att lätt kunna identifiera innehållet. Dessa fodral är det säkraste alternativet då de är hårda och skyddar dina CD-skivor bra.
  • Pappersfodral – Fodralet är i papper med ett fönster i plast. Plastfönstret gör att du enkelt kan se vilken skiva fodralet innehåller.
  • Fodral av mjuk plast – Fodralet är gjort i plast och har en genomskinlig framsida. Dessa fodral är enkla att förvara flera av i en CD-plånbok. Dessa fodral är ett billigare alternativ av plastfodral än jewel case.

Det finns med andra ord olika fodral, så förhoppningsvis kommer du att kunna hitta ett som passar dina behov och önskemål.
 

Produkter du kanske också är intresserad av

Vanliga frågor om CD fodral

Vart hittar jag CD-fodral till ett billigt pris?

Hos oss hittar du kvalitativa CD-fodral till ett bra pris. Du kommer med största sannolikhet att hitta något fodral som faller dig i smaken och passar dina behov.

Vad är skillnaden mellan plastfodral och jewel case-fodral?

Skillnaden mellan plastfodral och jewel case fodral är materialet. Jewel case är gjord i hårdplast, vilket gör att din CD-skiva är extra skyddad. Plastfodral är gjord av mjuk plast, kan komma bra till hands om man inte vill att det ska ta så mycket plats.

Kan jag anpassa omslaget i ett CD-fodral?

Ja, fodralen är anpassade för att du ska kunna identifiera dem lätt. De fodral i hårdplast har en genomskinlig framsida som gör att du själv kan sätta in en framsida för att identifiera skivan. De fodral som är gjorda i plast och papper har även dom en genomskinlig framsida vilket gör att du enkelt kan lägga en framsida framför CD-skivan som syns.

Vi finns tillgängliga på chatt, telefon och mejl om du har övriga frågor eller funderingar.