123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Filtpennor

Köp filtpennor i färgsorterade paket eller styckvis. Vi erbjuder kvalitetspennor i en mängd olika färger. Fiberpennorna är perfekt för att färglägga eller teckna. De passar både vuxna och barn som vill ge hän åt kreativiteten. Beställ dina filtpennor innan kl. 16.00 på en vardag så skickar vi din beställning redan samma dag.
1 - 0 av 0

Filtpennor

Beställ filtpennor styckvis eller om set

Filtpennor är ett perfekt hjälpmedel för att färglägga, skriva, markera och skapa färgfyllda konstverk. Tuschpennorna används av både barn, vuxna, professionella konstnärer och hobbyister. En av det fantastiska med filtpennor är deras mångsidighet. Deras stora utbud av olika spetsar gör att du kan använda dem till en rad olika ändamål.

Hos oss finner du både fiberpennor i olika färger och spetsar. De säljs både styckvis och i set.

Vi har en variation av spetsar som sträcker sig från 0,4mm till 3mm, vilket gör att du kommer kunna hitta en med ett mått som passar dina önskemål.

Spetsar för olika ändamål

Tuschpennorna finns i olika mått på spetsarna för att du ska kunna hitta något som passar det ändamål du har. Pennorna kan både användas för att skriva och skapa konst men också att bara rita. Att dom då finns i olika storlekar gör det enkelt för dig att beställa filtpennan med det rätta måttet för dig.
 
Spets Spets storlek Användning
Filtpenna 0,4mm spets
0,4mm Med den tunna spetsen kan du skapa detaljrika konstverk då du kan skapa tunna och fina linjer och ger dig möjlighet att ge dina konstverk detaljer. Pennornas tunna spets är också perfekt för att skriva liten text, som ger en skarp och lättläst skrift.
Filtpenna 1mm spets
1mm För ökad täckning av områden och bredare linjer. Trots att pennans spets inte är allt för tjock ger den dig möjlighet att fylla i områden effektivt. Den fungerar även bra för att göra små detaljer.
Filtpenna 2mm spets
2mm Denna medelstora spets är idealisk för att fylla i områden snabbt. Bredden ger dig även tillfälle att skapa medelstora linjer.
Filtpenna 3mm spets
3mm Den kraftfulla spetsen är den mest passande att använda när du ska fylla i objekt på dina konstverk.

Det finns en stor möjlighet för dig att skapa konstverk, skriva anteckningar, rita och fylla i målarbilder. Filtpennans mångsidighet gör att dom vid många tillfällen kommer bra till hands.

Andra produkter du kanske är intresserad av

Vanliga frågor om filtpennor

Vart kan jag köpa billiga filtpennor?

Hos oss finner du filtpennor till ett billigt pris och snabb leverans. Beställ redan idag och börja att skapa dina konstverk och utforska din kreativa sida.

Vad använder man filtpennor till?

Filtpennor är mångsidiga, vilket gör att du kan använda dem till en rad olika ändamål. Pennorna fungerar lika bra för hobbyister som för professionella konstnärer. De kan användas av både vuxna och barn för att skriva, rita, skapa konst och fylla i målarbilder.

Finns det olika spetsstorlekar på filtpennor?

Ja, det finns olika spetsar på filtpennorna, detta är en av dess många positiva egenskaper. Spetsens olika mått gör det möjligt för dig att skapa detaljrika konstverk och ritningar. Att det finns många olika storlekar på spetsarna gör att du kan göra din konst extra livfull och verklighetstrogen.

Om du har fler frågor eller funderingar kan du kontakta oss via telefon, mejl eller chatt så hjälper vi dig gärna vidare.