123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Fineliner pennor

Här hittar du Fineliner pennor till billiga priser. Vi har ett stort utbud av finliners med olika spetsmått och färger från kända varumärken som Edding, Stabilo, Bic, Artline med flera. Vi har även vårt eget varumärke där du får mer fineliner penna för pengarna. Beställer du innan kl. 16:00 på en vardag, skickar vi dina pennor redan samma dag.
1 - 0 av 0

Fineliner pennor

Beställ fineliner pennor och utforska din kreativa sida

Fineliner pennor är mångsidiga och ger dig tunna noggranna linjer. Pennorna är väldigt populära bland illustratörer och konstnärer då dom är kända för sina fina linjer som du kan skapa detaljer med. Fineliners finns i storlekarna 0,2mm-1mm och i en massa olika färger. Dom passar även bra till att skriva texter och skrifter. Pennorna ger dig fina tunna bokstäver och siffror.

Pennorna finns i många olika färger vilket gör att du kan skapa färgglada och detaljerade konstverk och skisser. Dom är anpassade för både barn och vuxna. Utforska din kreativa sida i vilken ålder du än är. Pennorna används flitigt av både konstnärer, illustratörer och hobbyister. 

Fineliner pennornas mångsidighet

Fineliners fungerar bra till en mängd olika ändamål, såsom att markera, skissa, rita, skriva och färglägga, vilket gör dom mycket mångsidiga. Pennorna kan användas av konstnärer, i skolan, på jobbet men även av hobbyister som vill pröva sin kreativa sida.

En av fineliner pennornas positiva egenskaper är dess hållbarhet, spetsarna är slitstarka och av hög kvalitét. Att pennorna är slitstarka är i längden förmånligt då dom har en bra hållbarhet.

Pennorna kommer med många olika spetstjocklekar. Allt från 0.05mm till 1mm. Från supertunna och fina linjer till lite större linjer.

Fineliners ger dig möjlighet att skapa detaljerade och kraftfulla konstverk med sin precision. Skugga, skapa skarpa linjer och färglägg dina verk med pennorna som kommer att lämna dig hänförd av dess resultat. Om du inte än har införskaffat dig fineliner pennor är det hög tid att göra det.

Fineliner pennor i set och som singlar

En av dom positiva sakerna med fineliners är att du kan köpa dom som set men även som singlar. Skulle du få slut på en av färgerna i ditt set kan du enkelt ersätta den med en singel för att ha en komplett samling igen.

Om du hittar ett mått bland de olika spetsarna som blir en favorit så kan du köpa ett set med det önskade måttet. Om du sedan vill komplettera eller testa endast en penna med ett speciellt mått kan du köpa den som singel.

Pennorna finns i en rad olika färger som gör att du kan skapa livfulla konstverk där pennornas prestanda kommer att visas.

Andra produkter du kanske är intresserad av

Vanliga frågor om fineliner pennor

Vad är en fineliner penna?

Fineliners är pennor med tunn fiberspets som ger dig fina och skarpa linjer. Pennorna kan bland annat användas av illustratörer och konstnärer men även i skolan och på kontoret. Oavsett om du är konstnär eller nybörjade så passar dessa pennor.

Vart kan jag köpa fineliner pennor?

Hos oss finner du fineliners till ett förmånligt pris och bra kvalitét. Utforska pennornas potential och börja skapa dina konstverk, skissa, skriva eller färglägga.

Finns det olika storlekar på fineliner pennor?

Ja, det stämmer att pennorna finns med olika storlekar på spetsarna. Dom finns i måtten 0,5mm-1mm. Då det finns en rad olika mått på spetsarna kommer du att kunna hitta någon som uppfyller dina önskemål och passar ändamålet.

Köp dina fineliners idag och börja skapa! Vi finns tillgängliga via chatt, telefon och mejl, så kontakta oss gärna så hjälper vi dig vidare.