123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

LED-Ljus

Hos oss finner du ett stort utbud av LED ljus i olika varianter. Ljusen är brandsäkra alternativ med lång hållbarhet. Ljusen kommer i olika storlekar och färger, så att det ska finnas något som passar alla. Vi erbjuder LED ljus med snabb leverans och till ett bra pris.
1 - 0 av 0

LED-Ljus

Beställ hållbara LED ljus för olika ändamål

Hos oss kan du hitta batteriljus i en rad olika former och färger. Du kommer förhoppningsvis hitta något som passar dig och ditt ändamål. Bland våra ljus finner du antikljus, värmeljus och även blockljus, beroende på vad du föredrar. Alla våra LED ljus är utrustade med verklighetstrogna lågor för att höja mysfaktorn rejält.

Det är enkelt att förse batteriljusen med batterier och även att sätta på och av ljusen. En fördel med batteriljus är att du enkelt kan byta plats och flytta runt ljusen utan problem. De flesta ljusen är försedda med timer vilket gör att du slipper tänka på att tända och släcka ljusen när du går hemifrån eller kommer hem.

LED ljus med fladdrande låga

Många av ljusen är tillverkade av vax vilket gör dom, tillsammans med den rörliga flamman, väldigt verklighetstrogna. Ljusen kommer bland annat i färgerna svart och röd vilket kan passa bra in under de mörka vintermånaderna, i samband med jul osv. Ljusen kommer även i snäppet ljusare färger som grått, beige och vit. Byt ut dina levande ljus mot LED ljus och uteslut alla risker för eventuell brandfara.

LED ljus med inbyggd timer

Många av våra batteriljus är försedda med inbyggt timer vilket gör det möjligt för dig att påverka när ljusen ska slockna och tändas. När du sätter på din timer så håller ljusen klart mycket längre då de exempelvis inte behöver vara tända när du inte är hemma. Det är bra för miljön och du behöver inte byta batterier lika ofta.

Batteriljus anpassade för utomhusbruk

Vi har gravljus med timer och sensorfunktion, som är anpassade för att klara utomhusmiljö. Ljusen finns både med och utan lock, beroende på vad man föredrar och om man ska placera ljuset direkt på backen eller i en lykta. Då ljusen i flesta fall används för att ställa på gravar är det perfekt att dom klarar av både regn, rusk och blåst.

Komplement till LED ljus

Vanliga frågor om LED ljus

Vart hittar jag billiga LED ljus?

Hos oss finner du en rad olika ljus för ett bra pris. Det finns många olika former och färger vilket gör att det nästan garanterat finns något som passar alla. Byt ut dina levande ljus mot batteriljus från oss för att känna dig tryggare i ditt hem.

Kan man sova med LED ljus på?

Du kan absolut sova med dina ljus tända då du inte löper någon brandrisk som med levande ljus. Detta ger dig en känsla av att kunna släppa tankarna på att ljusen måste blåsas ut innan du råkar somna eller lämnar rummet.

Är LED ljusen anpassade för utomhusbruk?

Vi har batteriljus som är anpassade för utomhusbruk, denna information finner du alltid i beskrivningen av produkten. Där står det om ljuset är anpassat för både inomhus och utomhusbruk. LED ljusen som är gjorda av vax ska du undvika att ha utomhus eller i direkt solljus, då dom kan smälta. Hoppas du hittar något ljus som passar dig!

Vi finns tillgängliga via chatt, telefon och mejl, så kontakta oss gärna så hjälper vi dig vidare.