123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

 
Hem Om 123ink AB Köpvillkor Onlinesäkerhet Leverans Kontakta oss Cookies Integritetspolicy

Webbshop

Sök produkt

Mitt 123ink

Trygg E-Handel


 

Vår leveranspartner


 

Betalningsalternativ

Lasertoner

Beställ billiga tonerkassetter till din laserskrivare

 Med 123ink.se-toners skriver din laserskrivare ut dokument av perfekt kvalitet med hög hastighet. En bra toner är viktigt för att göra bra och skarpa utskrifter, och lyckligtvis gör 123ink.se det mycket enkelt att beställa rätt tonerkassetter. En lämplig tonerkassett kan hittas genom att söka efter skrivarmodell eller genom att söka direkt på tonernummer. Du kommer genast se alla artiklar för din laserskrivare, både från det ursprungliga skrivarmärket och ifrån det prisvärda 123ink-märket. Detta garanterar att du väljer rätt när du köper svarta och färg toners.
 
Toners för laserskrivare på företaget
 
På en arbetsplats är en bra toner extremt viktigt, då det skrivs ut stora mängder papper varje dag. Laserskrivaren måste alltid vara redo för utskrifter, och det finns inte alltid tid för att vänta på att tonern ska bytas ut när man har viktiga dokument att skriva ut. Att fylla på papper i pappersfacket kan de flesta, men byta toner? Många vet inte hur man gör det, och andra har inte tid för det och en del är rädda för att bli smutsig om händerna. Anledningar är många att välja en hög kapacitet toner på kontoret. De flesta arbetskollegor kommer att tacka dig för det. Tonerkassetter med hög eller till och med extra hög kapacitet fylls med en större mängd tonerpulver. Det betyder att ett större antal sidor kan skrivas ut innan tonerkassetten måste bytas ut. Nackdelen är förstås att dina kollegor som inte kan byta toners, kommer inte att lära sig det heller (vilket givetvis inte är särskilt svårt). Fördelen är emellertid att produktiviteten på arbetsplatsen förblir hög. Lasertoner med hög eller extra hög kapacitet har den fördelen att de ofta är billigare per tryckt sida, på så sätt sparar ditt företag också på tryckkostnader.
 
 Tonerkassetten fungerar perfekt med skrivaren
 
En Tonerkassett innehåller fint tonerpulver som kan ha olika färger. En monokrom laserskrivare använder bara en svart toner, medan fyra separata toners krävs för en färgskrivare. I varje tonerkassett så finns olika färger av pulver, och tillsammans så kan de producera vilken färg som helst, och när det är slut med pulver i tonerkassetten så behöver du köpa en ny toner. För att få rätt tryck på pappret så behövs det att fler komponenter funkar förutom tonern, varav trumman är den mest kända, och den säkerställer att tonerpulvret överförs från tonerkassetten till papperet. Även en trumma måste bytas ibland, detta indikerar din laserskrivare genom ett meddelande. Precis som med våra billiga toners kan du beställa en trumma mycket enkelt på 123ink.se och du kan enkelt själv placera trumman i skrivaren. Du kan beställa genom 123ink.se även om ni har en mekaniker som kommer för att underhålla eller reparera laserskrivaren, du måste inte beställa genom mekanikern. Hos oss på 123ink.se beställer du de flesta delar till ett lägre pris.
 
Din toner, skrivare och kontorsmaterial levereras snabbt
 
Det låga priserna är inte den enda anledningen till att köpa en toner på 123ink.se. Hos oss kan du också räkna med trygga och säkra köp och snabba leveranser. Du kan läsa mer om våra leveranser här. Det innebär att en ny Canon toner, Brother toner, Samsung toner eller HP toner kommer finnas i er skrivare snart. När du beställer detta till din arbetsplats, kan du på samma gång beställa alla övriga kontorsmaterial. Naturligtvis hittar du papper, etikettskrivare och skrivare på 123ink.se, men vårt kontors sortiment sträcker sig mycket längre än så, allt från mappar till pennor hittar du på 123ink.se. På 123ink.se beställer du allt till kontoret, ditt arbete eller hem till bra priser.
 
Behöver du hjälp med att beställa tonerkassetter? Vänligen kontakta kundservice, vi hjälper dig gärna.
 
 Behöver du hjälp med att beställa tonerkassetter? Vänligen kontakta kundservice, vi hjälper dig gärna.

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 25% Moms)

Nyhetsbrev

Populära produkterFör att göra 123ink.se bättre och mer personligt använder vi cookies och andra hjälpmedel. Dessa låter oss och tredje parter följa ditt navigerings-beteende på vår hemsida för att kunna erbjuda dig en så smidig upplevelse som möjligt samt anpassade annonser. Genom att fortsätta vistas på vår hemsida accepterar du detta. Läs mer Stäng