123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Skrivare

Behöver du hjälp med att välja en skrivare? Vi förklarar det viktigaste skillnaderna mellan bläckstråleskrivare och laserskrivare, men även vad de olika skrivarfunktionerna betyder! 

Klicka här för att se och jämföra det bästsäljande skrivarna

Skrivare

Här hittar ni alla våra olika typer av skrivare

Är du ute efter att köpa en skrivare?
Vi har massor av olika typer av billiga skrivare, allt från bläckstråleskrivare, laserskrivare till etikettskrivare! Därför så har vi gjort det lätt för er att välja den skrivartyp som du letar efter, genom att vi sorterat efter de olika typer av skrivare som finns. Oavsett vilken du letar efter så hos oss får du dina skrivare billigt!  

Vilken skrivare behöver jag?
Det finns väldigt många olika aspekter att ta hänsyn till när man väljer vilken skrivare man behöver. Om du är osäker så har vi gjort en generell checklista så att det blir lättare att välja vilken typ av skrivare du behöver:
  • Behöver du en skrivare som kan skriva ut, kopiera och skanna eller t.o.m. faxa? Då är det en Multifunktionsskrivare även kallat Allt-i-ett skrivare som du behöver! 
  • Behöver du en snabb skrivare som kan skriva ut många sidor per minut? Då är det en laserskrivare som du behöver! Välj antingen en färglaserskrivare eller monolaserskrivare.
  • Är det en skrivare som kan skriva ut högkvalitativa utskrifter i färg eller en fotoskrivare? Då rekommenderar vi att du söker efter en bläckstråleskrivare!
Självklart så är det många fler aspekter som behöver ta hänsyn till innan man hittat rätt skrivare. Är det en hemmaskrivare man behöver eller är det en nätverksskrivare för kontoret som ska delas av flera kollegor genom ett Ethernet nätverk eller en Wi-Fi skrivare? Du kanske behöver ha med dig en skrivare när du reser med jobbet och då är de mobila skrivarna att föredra. Är det en som skriver ut A3 format? Kanske är storleken viktig för att den ska få plats på en hylla? Ibland är det själva märket på skrivaren som är det viktiga: t.ex. om det är en HP, Epson, Brother, Canon skrivare som man vill ha. Vad du än söker efter så hittar du alltid billiga skrivare hos oss och du hittar självklart alla billiga bläckpatroner och toner till alla skrivare.

När du sedan köpt en skrivare så behöver man ha papper för att kunna skriva ut och det finns en hel del olika typer av papper beroende på vad man ska skriva ut. Är det foton som du vill skriva ut så finns det en hel del olika storlekar och material att välja bland. Du kan välja mellan t.ex. Matt fotopapper och glansigt fotopapper för din skrivare. Med den glansiga pappret så får du bilder med intensiva färger och det blir tyvärr fingeravtryck på dom om du inte har dom i ett album eller ramar in dom. Med ett matt fotopapper så blir det lite mer dämpade färger (de passar utmärkt för svartvita fotografier) men du slipper fingeravtrycken. Det finns allt från A3 storlekar till vanliga fotografi storlekar 10x15 cm. 

Tips! Skriv ut fyra fotografier på ett A4 fotopapper så sparar du pengar på dina fotoutskrifter!

Är det en etikettskrivare du letar efter?
Det hittar du också hos oss, vi har ett stort sortiment av olika typer av etikettskrivare! Allt från stationära etikettskrivare, handhållna märkmaskiner till industriella märkmaskiner från de största märkena som Dymo och Brother. Självklart så hittar du alla olika etikettskrivare till riktigt bra priser.
 
Har du frågor angående någon skrivare? Tveka inte att kontakta oss så ska vi hjälpa till att besvara dina frågor!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 25% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter