123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

 
Hem Om 123ink AB Köpvillkor Onlinesäkerhet Leverans Kontakta oss Cookies Integritetspolicy

Webbshop

Sök produkt

Mitt 123ink

Trygg E-Handel


 

Vår leveranspartner


 

Betalningsalternativ

HP

Beställ billiga HP bläckpatroner från 123ink.se

Behöver du nya bläckpatroner till din HP skrivare? Hos oss på 123ink.se så har vi ett stort sortiment av HP bläckpatroner och dessa kan du beställa mycket billigt. Visste du att det finns hundratals olika HP-bläckpatroner i svart och färg? Det är inte förvånande, för HP är en av världens största skrivartillverkare. Lyckligtvis har vi på 123ink.se gjort det enkelt för dig att hitta rätt HP-bläck. Här ovan så kan du välja mellan att söka på skrivarmodell eller på patronnummer. Vilken av dom du än väljer så kommer du att få fram alla bläckpatroner som passar till just din skrivare. Förutom alla original bläckpatroner från HP, så kommer du även att få fram vårt egna märke 123ink som ett billigare alternativ. Fördelarna med att välja våra bläckpatroner istället för HP original patroner, är att våra bläckpatroner innehåller mer bläck, och du kommer inte märka någon skillnad på kvaliteten, samt att de är billigare.   
 
HP bläckpatroner med standard eller med hög kapacitet
 
För vissa skrivare kan du välja HP bläckpatroner med standard eller hög kapacitet. HP-bläckpatronen med hög kapacitet kan kännas igen av tillsatsen XL. Det finns HP 62-patronen, men även HP 62XL. HP 62-patronerna används i HP ENVY 5540-skrivaren. Både svart och färgpatron levereras i standard kapacitet och hög kapacitet. Om du skriver ut mest med svart tryck på din HP ENVY 5540, till exempel om du skriver ut en hel del textdokument, då kan du också välja att använda HP 62XL svart bläckpatron även om du använder standardkapacitet färgpatron. HP 920XL patroner till din HP-skrivare där gäller samma sak, det är en hög kapacitet version av HP 920 patroner i svart och dom i färg. HP-högkapacitets patroner är idealiska för affärsändamål eller upptagna, högvolym hushåll. 933XL-serien från HP består också av högkapacitets patroner. HP 933XL-serien består av tre separata färgpatroner och är idealisk för kontorsanvändning. Beroende på vilken skrivartyp du har kan du också använda HP 951XL-patronen på kontoret, det är HP 951: s högkapacitets version och denna serie består också av cyan, magenta och gul.
 
Vi har även HP toners och mycket mer
 
Har du inte en HP-bläckstråleskrivare, men en laserskrivare? Vi har inte bara ett stort sortiment av HP tonerkassetter, utan också till andra stora märken som Brother och Samsung. Till alla dessa billiga toners hittar du också vårt egna varumärke 123ink. Vi har även kontorsmaterial i vårt ständigt utökande sortiment, och kolla in den så att du inte glömmer att beställa något som ni behöver. Vi har alltifrån plastfickor till post-it-lappar, och från etiketter till whiteboardpennor. Oavsett om man har bläckstråleskrivare och behöver bläckpatroner, eller en laserskrivare med tonerkassetter, så klarar man sig inte utan kopieringspapper.
 
Vi har snabba leveranser och vi använder oss av trygga köp. Förutom certifieringen från Svensk Digital Handel använder vi oss av 'https:' på hela hemsidan istället för 'http:' (s står för secure och betyder att du har en säker anslutning till vår server redan från första stund du besöker vår hemsida). De flesta webbutiker använder sig endast av https när kunden har loggat in och börjar dela privat data. Vi föredrar att se till att "dörren är ordentligt stängd" gentemot alla oönskade besökare direkt från första stund på 123ink.se.

Har ni frågor angående HP bläckpatroner eller våra övriga produkter, så tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till.
 
Har ni frågor angående HP bläckpatroner eller våra övriga produkter, så tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till.

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 25% Moms)

Nyhetsbrev

'' style=

Populära produkterFör att göra 123ink.se bättre och mer personligt använder vi cookies och andra hjälpmedel. Dessa låter oss och tredje parter följa ditt navigerings-beteende på vår hemsida för att kunna erbjuda dig en så smidig upplevelse som möjligt samt anpassade annonser. Genom att fortsätta vistas på vår hemsida accepterar du detta. Läs mer Stäng