123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

HP 963(XL) serien


Här kan du beställa dina HP 963 bläckpatroner billigt. Vi har skrivartillverkarens bläck och våra egna som ersätter. Våra egna är billigare och dessutom så innehåller de mer bläck. Använder du skrivaren ofta? Då rekommenderar vi HP 963 multipack. Beställ innan kl. 16.00 på en vardag så skickar vi redan samma dag.

Här hittar ni alla HP 963 bläckpatroner

Här har vi samlat alla billiga HP 963 bläckpatroner på samma sida. Vi har originalpatroner och våra egna tillförlitliga bläckpatroner som ersätter. Våra egna är billigare och har en högre bläckmängd så att du kan skriva ut mer men betala mindre.
 
Vi har även högkapacitetspatronerna HP 963XL, de innehåller mer bläck än de med standardkapacitet. Bläckpatronerna finns i färgerna svart, magenta, cyan och gul, eller beställ 4-pack så får du en av varje till ett lägre pris.

Utskrifter med HP 963 bläckpatroner

HP 963 patronerna har generellt en högre bläckmängd och därav bättre lämpade för mindre kontor. Utskrifterna är av hög kvalitet och de pigmentbaserade bläcket som finns i patronerna ser till att du får
professionella utskriftsresultat. De är anpassade för att inte blekna med tiden och därför perfekt för arkivering. Skriv ut skarpa och tydliga textdokument och levande färgbilder med HP 963 bläck. Bläckpatronerna är också väldigt pålitliga och fungerar från första utskriften till den sista.

Dessa bläckpatroner ingår i HP 963 serien
Listan här nedan visar alla HP 963 bläckpatroner i serien som är kompatibla med din skrivare:
  • HP 963 svart
  • HP 963 cyan
  • HP 963 magenta
  • HP 963 gul
  • HP 963XL svart
  • HP 963XL cyan
  • HP 963XL magenta
  • HP 963XL gul
Med fyra av dessa bläckpatroner (en av varje färg) så har du en komplett uppsättning till din bläckstråleskrivare.

Fördelarna med våra egna HP 963 patroner

Våra egna HP 963 är tillförlitliga bläckpatroner som tillverkas enligt högsta certifiering så att du kan njuta av högkvalitativa utskrifter. De är fyllda med mer bläck så att du ska kunna skriva ut mycket fler utskrifter. Dessutom så är de billigare så att du slipper betala så mycket för ditt bläck. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd så har vi även 100% nöjdhetsgaranti på våra egna varumärkesprodukter. 

En summering av fördelarna med våra egna patroner
Dessa fördelar kan du räkna med när du beställer våra egna HP 963 patroner:
  • Ett lägre pris
  • Mer bläckmängd
  • 100% garanti
  • Hög utskriftskvalitet
Betala mindre och skriv ut med bläckpatroner från 123ink.se.

HP 963 Multipack - För dig som vill spara pengar

Ett HP 963 multipack består av fyra bläckpatroner, en av varje färg. Alltså får du en komplett uppsättning av skrivarpatroner. Beställer du ett multipack så blir det billigare än att köpa varje patron separat. Även om du bara behöver byta en bläckpatron så kommer de andra färgerna ta slut i sinom tid och då har du redan patronerna tillgängliga.

Andra produkter som du kanske behöver?

Vanliga frågor

Vilka skrivare använder HP 963 bläckpatroner?

Det finns många skrivare som använder HP 963 bläckpatroner och på 123ink.se kan du enkelt hitta vilken patron som passar genom att söka på HP skrivarmodeller.

Finns HP 963 som högkapacitets bläckpatroner?

Ja, och de går under benämningen HP 963XL. De finns fyra stycken bläckpatroner i standardkapaciet och lika många med hög kapacitet.

Hur många fler sidor kan jag skriva ut med den svarta HP 963XL än HP 963 bläckpatronen?

Med den svarta HP 963XL bläckpatronen kan du skriva ut ca 2,000 sidor. Det är dubbelt så mycket som den med standardkapacitet.
 
Kontakta oss om ni har ytterligare frågor eller funderingar, vi hjälper gärna till!