123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Bläckpennor & kulspetspennor

Bläckpennor i olika färger som blå, röd och svart, till ett billigt pris. Du kan köpa dem styckvis men även i flerpack. Vi har både påfyllningsbara och engångsartiklar. Vi har även bläckpennor i varumärket 123ink.
1 - 0 av 0

Bläckpennor & kulspetspennor

Bra bläckpennor för alla tillfällen

Bläckpennor är en ganska stor del av vardagen i hemmet och även på jobbet. Trots att mycket nu för tiden är digitaliserat så används fortfarande pennor till stor del.

Det stora utbudet och variationerna av bläckpennor gör att det nästan garanterat finns något för alla. Man skaffar sig oftast sina favoriter som man fortsätter att använda. Bläckpennor är något som man kan finna lite överallt, i skåp och lådor, pennskrin, i väskor, i skrivbord mm. Därav kan det vara klokt att köpa ett flerpack för att kunna ha bläckpennor lite överallt. Man vet aldrig när man behöver en bläckpenna!

Bläckpennor styckvis och i flerpack

Våra bläckpennor säljs styckvis men även i praktiska flerpack! En positiv sak med detta är att du kan välja att köpa en penna styckvis för att testa vad du tycker om den. När du väl har hittat bläckpennan som passar dina behov kan du införskaffa dig ett flerpack för att vara säker på att alltid ha den nära till hands.

Bläckpennor med olika färger på bläcket

Bläckpennorna kommer i färgerna blå, svart och röd, på bläcket. Detta kan komma bra till hands om du vill skriva en text med bläck men särskilja de olika styckena.
Om du vill dela in det du ska skriva ner i olika kategorier kan du enkelt byta bläckpenna för att få en annan färg på bläcket. Detta gör att du lätt kan hitta tillbaka till det stycket som du söker efter, då du ser vilken färg dom är skrivna i.
 

Vanliga frågor om bläckpennor

Vart hittar jag billiga bläckpennor?

Hos oss finner du en rad olika bläckpennor till ett bra pris. Vi har ett stort utbud så du kommer att hitta någon bläckpenna som passar dig bra. Våra bläckpennor är väldigt populära och hållbara.

Hur fyller man på en påfyllningsbar bläckpenna?

När man fyller på en påfyllningsbar bläckpenna så skruvar man isär den för att komma åt refillen som bläcket är i, byt ut den, sätt i din nya refill och skruva ihop pennan igen. Det är inga svårigheter att byta refill i en bläckpenna.

Vart kastar man icke påfyllbara bläckpennor?

Man kastar de icke påfyllningsbara bläckpennorna på närmaste återvinningsstation. Bläckpennor sorteras som restavfall. Hur produkterna ska återvinnas är olika beroende på vilken kommun man bor i, detta styrs av varje kommuns miljökrav vid återvinningscentraler. Produkter som har innehållit bläck ska hos de allra flesta kommuner lämnas vid den station där exempelvis färg eller tomma flaskor för farliga ämnen lämnas.

Hoppas du hittar någon penna som faller dig i smaken! Vi finns tillgängliga via chatt, telefon och mejl, så kontakta oss gärna så hjälper vi dig vidare.