123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Gelpennor

Köp mångsidiga gelpennor till ett bra pris. Vi har ett stort utbud med gelpennor från många populära märken såsom Bic, Edding, Pilot och många fler. Vi har även pennorna i vårt eget varumärke till ännu lägre priser. Du kan köpa gelpennorna separat eller i set. Beställ innan kl 16.00 på en vardag och vi skickar din beställning redan samma dag.
1 - 0 av 0

Gelpennor

Beställ gelpennor i många olika färger

Gelpennornas bläck är gelbaserat, en kombination mellan vatten, pigment och förtjockningsmedel. Det gelbaserade bläcket ger dig en smidig och jämn upplevelse. De kommer i olika färger och spetsar mellan 0,5-0,7mm på spetsarna, för att du enkelt ska kunna hitta någon gelpenna som passar dina ändamål.

Gelpennor kan användas av alla, många konstnärer och skribenter använder sig av dem men de fungerar perfekt även för dig som bara älskar att skriva. Det finns många gelpennor som har raderbart bläck, vilket ger dig möjlighet att rätta till eventuella misstag vid användning.

Då gelpennor är kända för starka färger gör det att dom är populära när man ska skapa konst och dekoration, då ditt verk kan få mer livfullhet. Pennorna är enkla att skriva och rita med då dom glider smidigt på pappret, vilket gör att du kan skapa under en längre tid och minska handtröttheten.

De gelpennor med extra tunna spetsar används ofta för detaljer där precision krävs. Du får tunna fina linjer. De pennor med fin spets används flitigt i vardagssammanhang där du ska föra anteckningar eller konturer. De lite tjockare spetsarna fungerar bra för att fylla i större områden vid skrivning och ritning.

Gelpenna med raderbart bläck

En av de fina egenskaperna med gelpennor är att det finns ett stort utbud av varianter med raderbart bläck i sortimentet. De gelpennor som är utrustade med denna funktion har ett termokänsligt bläck som kan suddas ut med hjälp av friktion. Pennorna är utrustade med ett inbyggt suddgummi som gör att friktionen genererar värme och raderar bläcket.

4 Fördelar med raderbart bläck i gelpennor:
  • Rätta till misstag enkelt – Med raderbart bläck kan du enkelt rätta till dina misstag utan att behöva stryka över eller använda dig av exempelvis överstrykningspennor.
  • Professionellt resultat – Du får ett snyggt resultat utan kladd och överstrykningar i dina anteckningar eller presentationer.
  • Frihet –Många konstnärer har bra användning av detta då du enkelt kan testa dig fram och förbättra dina verk tills du når det slutgiltiga resultatet som du är nöjd över.
  • Miljövänligt – Minskad användning av papper då du enkelt kan rätta till misstag med suddet.
Testa gelpennor med raderbart bläck för minskat kladd. Det kommer att förenkla din användning av pennorna.

Andra produkter du kanske är intresserad av

Vanliga frågor om gelpennor

Vad är gelpennor?

Det är en variant på en penna där bläcket är gelbaserat. Bläcket är en blandning av vatten, pigment och förtjockningsmedel som skapar en smidig känsla för användaren.

Vad används gelpennor till?

Gelpennorna är mångsidiga, du kan använda dem till många olika ändamål. Många konstnärer använder sig av dem då de är enkla att hantera och ger intensiv färg. Det är dock inte bara ett verktyg för konstnärer utan fungerar perfekt för studenter, på kontor, av författare eller om du bara har ett intresse av att skriva.

Vad är skillnaden mellan gelpennor och bläckpennor?

Bläcket på dessa olika sorters pennor skiljer sig åt. Till skillnad från vanliga bläckpennor som innehåller oljebaserat bläck så har gelpennor ett gelbaserat bläck.

Om du har frågor eller funderingar om gelpennor hjälper vi gärna till. Du kan du kontakta oss via telefon, mejl eller chatt.