123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Här kan du välja mellan alla olika Kvittorullar och Thermorullar

Här har kan du se alla våra olika typer av Kvittorullar, Thermorullar och rullar till räknemaskiner. En del av kvittorullarna kommer som 5-pack och en del som antingen 50-pack eller 100-pack, oavsett så får du våra kvittorullar billigt. Du kan enkelt göra din beställning, välj din typ av kvittorulle och välj rätt diameter på rullen, därefter är det bara att göra din beställning och inom några dagar så har ni era nya kvittorullar! 

Välj rätt storlek på kvittorullen
Det kan vara lite krångligt att välja rätt kvittorulle om du aldrig har gjort det förut. Men det är egentligen inte så krångligt om man bara vet vad man ska leta efter. Många av kvittoskrivarna har olika storlekar för sina kassarullar och för att hitta den med rätt diameter. Vi ska förklara vad alla siffrorna betyder så att det blir lätt för dig att beställa just rätt Kvittorulle. 

Vi visar med ett exempel: 
Det står t.ex. 57x40x12 mm och vi tar siffrorna och ändrar till bokstäver AxBxC 

A)    Den första siffran visar bredden på kvittorullen i millimeter. 
B)    Den andra siffran visar diametern på hela rullen i millimeter.
C)    Den tredje siffran visar diametern på kärnan eller hylsan i millimeter. 

När man vet vad siffrorna står för så blir det lätt att hitta rätt kvittorulle som passar till din kvittoskrivare.  

Thermorullar för kvittoskrivare
Det är en av de mer vanliga kvittorullarna. En thermorulle har ett så kallat termopapper och är impregnerat med kemikalier och reagerar på värme genom att ändra färg. För att använda dessa rullar måste din kvittoskrivare vara en termoskrivare. De används ofta inom detaljhandel och dylikt men även bland restauranger och barer, men även på en hel del andra ställen där man behöver en termisk kvittoskrivare. 

Kvittorullar för räknemaskiner
Räknemaskiner eller remsräknare som de också kallas för är som sagt miniräknare men med en kvittorulle för räknemaskiner så att man kan spara och arkivera sina uträkningar. Det är mycket praktiskt på ett kontor där man måste göra en del uträkningar och spara uträkningarna. Kvittorullarna till räknemaskiner har olika diameter beroende på storleken på din remsräknare. 

Kvittorullar med kvittokopia
Dessa kvittorullar med kvittokopia eller tvåbanigt kvittopapper är till för matrisskrivare. Det är väldigt praktiskt för dig som behöver skriva ut ett original men även kopia på ett kvitto. Original kvittopappret är i färgen vit och kopian på kvittopappret är i färgen gul, det är därav namnet tvåbanigt kvittopapper kommer ifrån. 

När du ska beställa dina kvittorullar så passa även på att kolla igenom vårat sortiment för kontorsmaterial som passar till vilket hem eller företag som helst. Trots att mycket är digitalt idag så får man en hel del vanliga brev och en hel del paket om man beställer från olika e-handelsföretag. Passa på att beställa en brevöppnare så blir det lättare att öppna dina brev och paket. Hos oss så 123ink.se så kan ni beställa allt till hemmet och företaget till låga priser!
 
Har ni frågor angående kvittorullar så tveka inte att kontakta oss