123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Välj skrivarmodell

 
Skrivarmodeller

Här nedan finner du Canons skrivarmodeller för laserskrivare.
Om du inte hittar det du letar efter vänligen ta en titt på någon av följande sektioner:
lasertoner, bläckpatroner eller kontakta oss för att få hjälp.
 


Snabbsökning
Utvalda serier
Canon i-SENSYS
Canon iR
Canon NP

Här kan du enkelt beställa din toner till Canon Laserskrivare

Letar du efter en toner till Canon skrivare?
Här hittar du enkelt din toner till din Canon skrivare som du söker efter och det till väldigt förmånliga priser! Vi har sorterat alla Canon skrivare efter de skrivarmodeller som finns och snabbast hittar du rätt toner om du använder snabbsökningsfunktionen. T.ex. om du har en I-SENSYS LBP 611Cn skrivare så klickar du på Canon I-SENSYS så får du fram alla I-SENSYS modeller och kan lätt hitta din skrivare och därmed hitta fram till den tonerkassett du behöver. Du kommer då att märka att vi har våra egna toner till Canon skrivare och dessa är garanterat kompatibla med din skrivare. 

Vet du redan vilken toner du behöver och vilket nummer den har? Då kan du lika enkelt hitta rätt toner igenom att söka på Canon tonernummer!

Varför beställa original eller våra egna tonerkassetter till Canon skrivare?
I den här delen så ska vi förklara varför vi tycker att du borde beställa våra egna toner till Canon skrivare! Våra Canon toners är kompatibla med din skrivare och ger dig samma utskriftskvalitet som originalet och vi ger dig 100% garanti. Våra är fyllda med mer tonerpulver vilket betyder att du kan skriva ut fler utskrifter och dessutom så är de billigare! 
 • Kompatibla med din skrivare!
 • Samma Utskriftskvalitet!
 • 100% garanti!
 • Högre Kapacitet!
 • Billigare!
Din skrivare kommer inte märka någon skillnad utan bara din plånbok. Med våra egna Canon toners så kan du skriva ut mer och betala mindre!

Varför är Canon I-SENSYS en sån populär Canon skrivarserie?
Canon I-Sensys är en skrivarserie som har en skrivarmodell för alla behov om du behöver en för ditt hem eller en som klarar av större utskriftskvantiteter för ditt kontor så har de en skrivare för de! Dessutom så är skrivarna inte så stora så de tar inte upp så mycket plats. Det finns fler orsaker till deras popularitet som t.ex. hög utskriftshastighet vilket bidrar till att man kan få mer gjort på jobbet och man slipper sitta och vänta på utskrifter.

Vad betyder bokstäverna och förkortningarna i Canon I-SENSYS?
Vi ska förklara lite närmare vad alla bokstäver och siffror betyder i Canon I-Sensys skrivarna. Det blir lättare att förstå när du ska beställa dina Canon toners om du vet vad skrivarens olika funktioner är. Här är två exempel som vi ska visa: I-SENSYS LBP613Cdw och MF 729Cx
 • LBP=Laser Beam Printer (laserskrivare)
 • MF=Multi function (Multifunktionell)
En Canon MF skrivare kan du även kopiera, faxa och skriva ut medans en LBP är en renodlad skrivare. 

Sifforna som kommer därefter står för skrivarmodell t.ex: I-SENSYS LBP7100Cn och                 LBP7110Cw båda är inom samma skrivarserie men olika modeller.

Därefter kommer funktionsbeteckningen t.ex. om det är en färglaserskrivare och ytterligare funktioner. Här är två exempel I-SENSYS LBP7680Cx och MF 8330Cdn.
 • C=Color. Då är det en färgskrivare. Finns det inget C så är det en svartvit skrivare.
 • D=Duplex. Det betyder att du kan skriva ut på båda sidorna om pappret.
 • N=Network. Då behöver skrivaren en internet kabel för att kunna ta emot ett utskriftsjobb. 
 • W=Wireless. Då behöver du ingen internet kabel för då kopplar du upp den mot WiFi. 
 • X= Duplex, Extra pappersfack, Network eller Wireless. X:et står för flera tillbehör och om du vill vara helt säker på om skrivaren har Network eller Wireless så kan du kolla upp det i skrivarspecifikationen.
Vad är skillnaden mellan våra egna Canon toners och Originalets toners!
Vi ska visa er ett exempel på en populär Canon toner som är kompatibla till flera Canon skrivare och de tydliga skillnaderna mellan våra egna toner till Canon skrivare och original toners.

Medel utskriftsvolym Canon 045 toner vs 123ink Canon 045 toner.
Produkt Antal Sidor
Canon 045 svart (original) ± 1400 sidor
Canon 045 svart (123ink) ± 2500 sidor
Med vår egna Canon 045 svart toner så kan du skriva ut 1100 sidor mer än originalet och dessutom så är vår toner billigare! Det betyder att du kan spara in på dina utskriftskostnader genom att köpa vår egna Canon toner. Spara in på dina skrivarkostnader med 123ink.se!

Vilken skrivare passar min Canon 045 toner till?
Den här populära tonerserien Canon 045 passar till många olika Canon skrivare. Här är de som den är kompatibel till:  
 • Canon I-SENSYS LBP611Cn
 • Canon I-SENSYS LBP613Cdw
 • Canon I-SENSYS MF631Cn
 • Canon I-SENSYS MF633Cdw
 • Canon I-SENSYS MF635Cx
Canon 045 tonern finns i fyra olika färger, svart, magenta, gul, cyan och de finns även som standard eller hög kapacitets toner. Vi har även våra egna hög kapacitets toner till alla 045 toners och där kan du spara in ännu mer än de toners med standard kapacitet. Du får mer för pengarna med 123ink.

Behöver jag en rengöringsduk för laserskrivare?
En vanlig trasa eller papper suger inte åt sig tonerpulvret som kan ha kommit in i din skrivare utan den bara sprider ut det. Därför så har vi en rengöringsduk för laserskrivare där pulvret fäster sig i fibrerna i duken. Den är perfekt till att använda för att göra rent i laserskrivaren vid toner byte och för att torka av pulver från händerna efter tonerbytet. 

Hos oss så hittar alltid billiga toner till Canon skrivare! Betala mindre och skriv ut mer med 123ink.se
 
Kontakta oss om du undrar något om Canon toners eller andra skrivartillbehör!