123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Välj skrivarmodell

Tonerkassetter Samsung
Skrivarmodeller

Här nedan finner du Samsung skrivarmodeller för laserskrivare.
Om du inte hittar det du letar efter vänligen ta en titt på någon av följande sektioner:
lasertoner, bläckpatroner eller kontakta oss för att få hjälp.
 


Snabbsökning
Samsung ML
Samsung ProXpress
Samsung SL

Här kan du hitta och beställa dina billiga Toner till Samsung skrivare

Letar du efter billiga toner till Samsung laserskrivare?
Här har vi sorterat alla toner till Samsung skrivare efter Samsungs skrivarmodeller, så om du vet vad vilken skrivarmodell du har så kan du enkelt klicka på den modell som du har och få fram alla billiga toner till Samsung laserskrivare! Vill du slippa att scrolla ner för att hitta t.ex. Samsung SL toners så använd istället snabbsökningen. Ganska snabbt så kommer du se att vi har våra egna Samsung toners som är billigare. Vi garanterar att du får samma kvalitet på trycket som originalen och att de är kompatibla med din Samsung skrivare! 

Har du redan ett tonernummer så är det enklast att leta bland Samsung tonernummer.

Vill du veta mer om våra egna Samsung tonerkassetter?
Våra egna Samsung lasertoners är ett billigare alternativ till de dyrare original toners, men viktigt att poängtera är att du märker ingen skillnad vid utskrifterna. Dessutom så har våra tonerkassetter högre kapacitet, vilket betyder att du kan skriva ut fler sidor med våra Samsung toners. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd så gäller 100% garanti. Det du får om du beställer våra egna toner till Samsung skrivare är:
  • Samma utskriftskvalitet!
  • Högre Kapacitet!
  • 100 % garanti!
Allt detta till ett lägre pris! Skriv ut mer och betala mindre med 123ink!

Vad betyder CLP i Samsung CLP skrivare?
CLP betyder  "Color Laser Printer" och översatt till svenska "Färg Laserskrivare". Med en CLP skrivare så kan du skriva ut färgutskrifter och för att kunna skriva ut i färg så behöver man ha fyra stycken olika tonerkassetter i färgerna svart, gul, magenta och cyan.  
  • Samsung CLP 325: Alla toners i den här skrivarserien funkar bra inom hela serien. T.ex. så funkar Samsung CLT-K4072S tonern lika bra till Samsung CLP 325W skrivaren som till Samsung CLP 325K. Vi har våra egna Samsung toners i den här serien och de är billigare än originalen.                Tips! Vill du spara in ytterligare så beställ Samsung CLT-P407 4-pack.
  • Samsung CLP 680: Toners till den här skrivarserien funkar lika bra inom hela serien. T.ex. En Samsung CLT-K506L toner funkar lika bra till Samsung CLP 680DW som till CLP 680ND. Vi har även våra egna Samsung toners som funkar till dessa laserskrivare och är billigare.                          Tips! Vill du spara mer så beställ Samsung CLT-506L 4-pack.
Vad står CLX i Samsung CLX skrivare?
CLX står för "Colour Laser Multi-function printer" så översatt till svenska så blir det en Multi-funktions Färglaserskrivare. En multi-funktions skrivare är en mångsidig skrivare där man kan skriva ut men även kopiera, scanna och faxa. Samsung CLX skrivare är optimala för mindre företag eller för hemmakontor.

Om du väljer våra egna toners för Samsung CLX så kan du till vissa toners spara upp till 36% av dina tryckkostnader. Våra Samsung toner har även mer tonerpulver i kassetten vilket betyder att du kan skriva ut fler sidor än originalen. Vi ska visa här med en jämförelse: 
Skrivarmodell Tonernummer Antal sidor
Samsung CLX 3185 Samsung CLT-K4072S (Original) 1500 sidor
Samsung CLX 3185 Samsung CLT-K4072S (123ink) 1700 sidor
      
Vår skriver ut 200 sidor mer och är billigare, dessutom så är kvaliteten likvärdig mellan produkterna. Varför betala mer än vad du behöver!

Vad är en Samsung MultiXpress skrivare?
En Samsung MultiXpress skrivare är en så kallad Multi-funktions laserskrivare, du kan göra dina kopior, scanna och få dina utskrifter utskrivna och en hel del andra smarta lösningar som trådlösa anslutningar. Vissa av Samsung MultiXpress skrivare är färglaserskrivare och du kan få högupplösta utskrifter i färg, medans andra är Monolaserskrivare och dessa är bra om du bara skriver ut svartvita dokument. Den här Samsung skrivarserien är en serie som är anpassad för företag som gör stora mängder utskrifter dagligen. 

Några populära Samsung MultiXpress toners är CLT 808S toners och dessa är kompatibel för färglaserskrivarna: En annan populär toner är MLT D708S tonern är en svart toner som är kompatibel med monoskrivarmodellerna: Om vi inte tog upp just din MultiXpress modell så vill vi påpeka att du kan hitta fler här på sidan eller om du använder snabbsök funktionen. 

Vad är det för skillnad mellan Samsung ProXpress och Samsung Xpress skrivare?
Skillnaden mellan Samsung ProXpress och Samsung Xpress skrivaren är storleken på skrivaren och hur mycket eller ofta du skriver ut! Om man tar MultiXpress skrivaren som är mer anpassad för företag där utskriftsvolymerna är stora, så är ProXpress för kontoret eller företaget där man har medel stora utskriftsvolymer och Xpress modellen är för hemmet med mindre utskriftsvolymer.                                        Det märks också genom kapaciteten på tonerkassetterna, en toner till Samsung ProXpress har högre kapacitet i sina tonerkassetter än tonerna till Xpress vilket betyder att kan du skriva ut fler sidor innan tonerpulvret tar slut med en Samsung ProXpress toner. Nu finns det inget som hindrar dig att du har en ProXpress hemma eller en Xpress på kontoret, allt beror lite på vad du vill ha för storlek på skrivaren och hur mycket du skriver ut. ProXpress är Multi-Funktions Laserskrivare där du kan göra dina utskrifter men även kopiera och scanna, medans Xpress finns både som multi-funktions skrivare och singel funktions skrivare. 

Några av de mer populära Samsung ProXpress och Xpress toner!
En populär toner till Samsung ProXpress skrivarna är MLT-D204S och den är kompatibel till många olika monolaserskrivare som t.ex:  MLT-D204S tonern finns även med vårat egna Varumärke som är billigare och där du kan spara in en hel del i tryckkostnader!

En populär toner till Samsung Xpress är CLT-K404 och dessa toners finns i färgerna svart, cyan, magenta och gul. Den här toner serien är kompatibel med dessa olika Samsung Xpress skrivare: Till den här toner serien har vi även våra egna Samsung toner som är ett billigare alternativ och vi garanterar att utskrifterna är lika bra som originalet. Därför vill vi tipsa om våra CLT-K404 Multipack där du får fyra tonerkasetter till ett mycket lågt pris!

Vad betyder ML i Samsung ML skrivare?
ML står för "Mono Laserprinter" och det betyder att Samsung ML skrivare är en monolaserskrivare och skriver endast ut svartvita dokument. Vi har våra egna Samsung toner till Samsung ML skrivare och med våra toners så kan du komma mycket billigt undan. 

MLT-D1042S tonern är kompatibel till både Samsung ML-1865W och till Samsung ML-1860 skrivarna och till dessa skrivare så väljer våra kunder oftast våra egna Samsung toner till förmån för original tonern. Våra toners är billigare och du kan skriva ut fler sidor än med originalen. Vi har även MLT-D1042S 2-pack som vi rekommenderar, det blir billigare än om du köper dessa separat, dessutom så kan man ha toners på lager till skillnad från bläckpatroner som kan torka. Hos oss kan du betala mindre och skriva ut mer!  

Vad är Samsung SCX för skrivare?
Samsung SCX är en monokrom multi-funktions laserskrivare serie, vilket betyder att du kan även scanna, kopiera och faxa med den här skrivarserien. Samsung SCX är en skrivarserie som passar sig bra på ett kontor där man skriver ut mycket svartvita dokument. 

Samsung SCX 3405W är en populär skrivare och till den så finns en svart toner MLT-D101S som skriver ut 1500 sidor, medans vårat egna märke skriver ut 1600 sidor och är billigare. Det flesta av våra kunder väljer att beställa våran Samsung toner då du får samma utskriftskvalitet, högre kapacitet och betalar mindre!

Lite information om Samsung SL
Det är en stor serie olika laserskrivare med allt ifrån färglaserskrivare till monokroma laserskrivare och multi-funktions skrivare till singelfunktions skrivare. Samsung SL täcker de flesta behoven hos både en privatperson som hos en företagare. 

En storsäljare är Samsung SL C480W vilket är en allt-i-ett färglaserskrivare, den ger högkvalitativa färgutskrifter och du kan scanna och kopiera. Till den så finns tonerna CLT-K404 och om du ska skriva ut i färg så behöver man ha fyra tonerkassetter svart, gul, cyan och magenta. Notera att dessa toners även funkar till Samsung Xpress C480W. Vi har även våra egna Samsung toners till Samsung SL C480W som ger dig lika hög kvalitet på utskrifterna som original tonerna men du betalar inte lika mycket!

Hos oss får du billiga toner till Samsung skrivare och med våra egna Samsung toner så får du det till ännu bättre pris. Betala mindre och skriv ut mer med 123ink.se.

Har du ytterligare frågor om toner till Samsung skrivare, kontakta oss så hjälper vi dig.
 
Har du ytterligare frågor, kontakta oss så hjälper vi dig.