123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

HP Deskjet

Vi har HP bläckpatroner till alla HP Deskjet skrivare. Vi erbjuder er både original patroner och våra egna högkvalitativa bläckpatroner till lägsta möjliga pris.

Billiga bläckpatroner till din HP Deskjet-skrivare

 Hos oss på 123ink.se så har vi bläckpatroner till HP Deskjet-serien. Dessa mångsidiga bläckstråleskrivare är idealiska för hemmabruk och ser till att dokument, biljetter och blanketter ser perfekta ut. Tack vare bläckpatroner i fyra färger (svart, cyan, magenta och gul), så får du även fotografier och broschyrer med vackra färger. På 123ink.se så hittar du rätt bläckpatron till din skrivare genom att välja skrivartyp här ovan.
 
Att köpa nya patroner kan vara dyrt, eftersom priset på bläck per milliliter är högt. På 123ink.se så erbjuder vi dig ett billigare alternativ till de dyra bläckpatronerna i ditt skrivarmärke. Våra egna bläckpatroner 123ink är fyllda med bläck av samma god kvalitet, men är mycket billigare. På pappret ser du ingen skillnad, men skillnaden i plånboken är tydlig!
 
Vi har även andra produkter till ditt kontor
 
De flesta känner igen 123ink.se för bläckpatroner och tonerkassetter, men vi har även ett sortiment av kontorsmaterial som vi ständigt utökar. Vi har allt från batterier till etikettskrivare och från överstrykningspennor till whiteboardrengöring. Allt för ett kontor på samma ställe, så att du slipper beställa från olika online butiker. Om du beställer innan kl 16.00 på en helgfri vardag så skickar vi din beställning redan samma dag, förutsatt att vi har produkten på lager och att kreditupplysningen är godkänd eller att den inte behövs. Läs mer om våra leveranser här.
 
Har du frågor om HP bläckpatroner så är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna.
 
Har du frågor om HP bläckpatroner så är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna.