123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Välj skrivarmodell

 
Skrivarmodeller

Här nedan finner du Canons skrivarmodeller för bläckstråleskrivare.
Om du inte hittar det du letar efter vänligen ta en titt på någon av följande sektioner:
bläckpatroner, lasertoner eller kontakta oss för att få hjälp.
 

Populära Canon skrivarmodeller

Snabbsökning
Utvalda serier
Pixma-serien
ImagePROGRAF
Tyvärr, din sökning gav inga resultat. Försök med ett annat sökord.

Beställ billiga bläckpatroner till Canon skrivare

Här hittar du enkelt billiga bläckpatroner till Canon skrivare. Du kan hitta dina billiga bläckpatroner från Canon genom att söka efter din Canon skrivarmodell. Använd snabbsöknings menyn för att snabbt komma till rätt skrivarmodell och sedan hitta den exakta Canon skrivaren som du använder. Du kommer då få fram alla bläckpatroner som är kompatibla med just din skrivare, dessutom så kommer du se att vi har våra egna bläckpatroner och att dessa är billigare än original patronerna. Det är bara för dig att göra din beställning och så har du dina nya bläckpatroner inom några dagar!

Om du nu har ett Canon patronnummer eller en Canon kort kod för bläckpatronen så kan du också komma rätt. Vilket sätt du än väljer så kommer du se alla kompatibla bläckpatroner inklusive våra billigare bläckpatroner!

Våra egna bläckpatroner till din Canon skrivare

Vi garanterar att våra egna bläckpatroner till Canon skrivare fungerar lika bra till din skrivare som originalen. Du kommer inte att märka någon skillnad på tryckkvaliteten då det är samma ingredienser i original patronen som i vårt egna Canon skrivarbläck. Vi ger dig även 100% garanti på vårt eget bläck. Våra egna patroner till Canon skrivare är billigare än originalen och dessutom så innehåller de mer bläck. Det betyder att du får mycket mer bläck för pengarna utifall att du väljer våra egna Canon skrivarbläck.

Bläckpatroner till Canon Pixma skrivare

Canon är kända för sina kameror och deras bläckstråleskrivare. Bläckskrivarna från Canon har för det mesta den funktionen att man skall kunna skriva ut vackra fotoutskrifter och bilder. Canon Pixma serien är har en mängd olika skrivare som ska fylla alla olika behov. Vi ska gå igenom några av Pixma skrivarna och hur du hittar billiga patroner till Canon Pixma skrivare. 
  • Canon Pixma IP skrivare är en mindre skrivare som passar bra till hemmet och med dessa kan du skriva ut både foto och dokumentutskrifter. Det finns ganska många olika Pixma IP skrivare så skillnaderna ligger i design, hastighet på utskrifter och upplösning på bilderna. En mycket populär skrivare är Canon Pixma IP7250 och till den så kan man använda Canon CLI-551 bläckpatronerna och våra egna Canon CLI-551 XL Multipack som gör att du kan spara mycket pengar och är mycket populära bland våra kunder.
  • Canon Pixma MG skrivarna är så kallade Allt-i-ett skrivare och med dem kan man skriva ut bilder och dokument men även kopiera och skanna dokument. Dessa skrivare passar utmärkt där hemma. En av många populära MG skrivare är Canon Pixma MG5750 och till den så finns det mycket populära Canon PGI-570 bläckpatronerna och våra kompatibla Canon patroner som är billigare.   

Bläckpatroner till Canon Maxify skrivare

Canon Maxify skrivare är skrivare som passar till ett mindre kontor. De är multifunktionsskrivare vilket betyder att man kan scanna, kopiera, faxa och skriva ut större volymer. Bläckpatroner till Canon kontorsskrivare brukar ha mer bläck i patronerna eftersom man använder skrivaren oftare. Man kanske är fler som delar på en skrivare och man vill inte behöva byta bläckpatroner hela tiden. 

En väldigt populär bläckpatron till Canon Maxify skrivare är Canon PGI-1500. Våra egna Canon PGI-1500 patroner är mycket populära bland våra kunder då de är billigare och innehåller mer bläck än originalen och ger dig garanterat samma kvalitet på utskrifterna. 

Med våra egna Canon PGI-1500 bläckpatroner så kan du väldigt enkelt skära ner på dina tryckkostnader. Skriv ut mer och du betalar mindre med 123ink.se.

Användbara produkter med bläck till Canon skrivare

Förutom bläck behöver man även ha förbrukningsmaterial när man använder en skrivare. T.ex. fotopapper om man vill skriva ut fotografier eller kopieringspapper om man vill skriva ut vanliga textdokument. Ska man skriva ut större kvantiteter av dokument kan det även vara väldigt bra att häfta ihop dokumenten med en häftapparat. Se till att du har allt du behöver när du beställer bläck till skrivaren.
 

Vanliga frågor

Var kan jag köpa billiga bläckpatroner till Canon skrivare?

Här kan du enkelt hitta billiga bläckpatroner till din Canon skrivare. Sök efter din skrivarmodell och du hittar alla patroner som passar till just den skrivaren. Vi har billiga original patroner men även våra egna som är ännu billigare.

Hur byter man bläckpatron Canon Pixma?

Följ dessa instruktioner för att byta bläckpatron på Canon Pixma skrivaren:
  1. Öppna luckan vid utmatningsfacket, gör det försiktigt så att inget går sönder. 
  2. Lyft upp manöverpanelen tills att den är längst upp.
  3. Avlägsna den tomma bläckpatronen
  4. Placera den nya patronen på samma plats och på samma sätt som den tomma patronen. 
  5. Ta bort säkerhetstejpen som sitter för munstycket på bläckpatronen
  6. Stäng manöverpanelen och luckan, sen är det bara att börja skriva ut. 

Vilka bläckpatroner passar till min Canon skrivare?

I skrivarmanualen som kommer med skrivaren kan man hitta vilka bläckpatroner som passar till den skrivaren. Man kan även hitta bläckpatronerna som passar till skrivaren genom att söka på skrivarmodellen här på sidan.

För frågor angående Bläckpatroner till Canon skrivare, kontakta oss så hjälper vi er.