123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Lasertoner

Beställ billiga toner till laserskrivare

Här kan du enkelt och smidigt beställa din billiga toner till laserskrivare! Med en ny toner skriver din laserskrivare ut dokument av perfekt kvalitet med hög hastighet. En bra toner är viktigt för att göra bra och skarpa utskrifter, och lyckligtvis gör 123ink.se det mycket enkelt att beställa rätt toner till skrivare. En lämplig tonerkassett kan hittas genom att söka efter skrivarmodell eller genom att söka direkt på tonernummer. Du kommer genast se alla toner till skrivare, både från det original skrivarmärket och ifrån våra egna billiga toner. Detta garanterar att du väljer rätt när du köper svarta och färg toners. Vår egna toner är garanterat av samma kvalitet som originalen och de är dessutom billigare!

Toner till laserskrivare på kontoret

På ett kontor är en bra toner extremt viktigt, då det skrivs ut stora mängder papper varje dag. Laserskrivaren måste alltid vara redo för utskrifter, och det finns inte alltid tid för att vänta på att toner ska bytas ut när man har viktiga dokument att skriva ut. Att fylla på papper i pappersfacket kan de flesta, men byta toner? Många vet inte hur man gör det, och andra har inte tid för det och en del är rädda för att bli smutsig om händerna. Därför så är anledningarna många till att välja en hög kapacitet toner till kontoret. De flesta arbetskollegor kommer att tacka dig för det. Toner med hög eller till och med extra hög kapacitet fylls med en större mängd tonerpulver. Det betyder att ett större antal sidor kan skrivas ut innan tonerkassetten måste bytas ut. Nackdelen är förstås att dina kollegor som inte kan byta toner, kommer inte att lära sig det heller (vilket givetvis inte är särskilt svårt). Fördelen är emellertid att produktiviteten på arbetsplatsen förblir hög. Lasertoner med hög eller extra hög kapacitet har den fördelen att de ofta är billigare per tryckt sida, på så sätt sparar ditt företag också på tryckkostnader. 

Trumma och toner till laserskrivare

En toner innehåller fint tonerpulver som kan ha olika färger. En monokrom laserskrivare använder bara en svart toner, medan fyra separata toner behövs för en färglaserskrivare. I varje tonerkassett så finns olika färger av pulver, och tillsammans så kan de producera vilken färg som helst, och när det är slut med pulver i tonerkassetten så behöver du köpa en ny toner. För att få rätt tryck på pappret så behövs det att fler komponenter funkar förutom tonern, varav trumman är den mest kända, och den säkerställer att tonerpulvret överförs från tonerkassetten till papperet. Även en trumma måste bytas ibland, detta indikerar din laserskrivare genom ett meddelande. Precis som med våra billiga toner kan du beställa en trumma mycket enkelt på 123ink.se och du kan enkelt själv placera trumman i skrivaren. Du kan beställa genom 123ink.se även om ni har någon som kommer för att underhålla eller reparera laserskrivaren, du behöver inte beställa den genom mekanikern eller den som gör underhållet på skrivaren. Hos oss på 123ink.se beställer du de flesta delar till ett mycket lägre pris.

Användbara produkter för dig som ska beställa tonerkassetter

När du ska köpa en ny tonerkassett så kan det vara bra att se till att du har tillräckligt med utskriftspapper tillgängligt. Vill man skriva ut foton så rekommenderar vi fotopapper för laserskrivare. Det är inte samma typ av fotopapper som man använder till bläckskrivare. För att därefter hålla ordning på alla utskrifter kan det vara bra att använda en pärm. Annars blir det lätt att alla papper hamnar i en hög och i oordning. 


 

Vanliga frågor?

Vilka tonerkassetter passar till min skrivare?

Det bästa sättet att hitta en tonerkassett som passar till din skrivare är att söka på tonernummer eller på skrivarmodellen. På 123ink.se kan du hitta alla tonernummer och skrivarmodeller så att du snabbt och enkelt kan hitta den toner som passar till din skrivare.

Var köper man toner till skrivare?

Toner till din skrivare hittar du enkelt här. Du hittar enkelt alla toner från de mest kända skrivarmärken som HP, Brother, Canon och Samsung. Men även från andra skrivarmärken som OKI, Xerox och många fler. Vi erbjuder alltid låga priser och snabba leveranser på toner till skrivare. 

Vad är det för skillnad mellan original och 123ink lasertoner?

Skillnaden ligger i att lasertoner från varumärket 123ink är billigare och fyllda med mer tonerpulver, vilket betyder att du kan skriva ut fler utskrifter. De passar din skrivare lika bra som originalen och du får samma utskriftskvalitet.

Är det säkert att använda toner från varumärket 123ink?

Självklart, du får en livslång garanti på din toner från varumärket 123ink. Dessutom så får du även nöjdhetsgaranti. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd så kan du kontakta kundtjänst på 123ink så kommer de att hjälpa dig.
Behöver du hjälp med att beställa tonerkassetter? Vänligen kontakta kundservice, vi hjälper dig gärna.

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter