123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Lasertoner

Vi erbjuder er alla tonerkassetter för alla skrivarmärken. Här kan ni beställa alla original toner och våra egna högkvalitativa och tillförlitliga toner till lägsta möjliga pris.
1 - 0 av 0

Beställ billiga toner till laserskrivare

Här kan man enkelt och smidigt beställa billiga toner till laserskrivare.  Vi har billiga original toners till alla skrivare från alla varumärken och till de flesta har vi även vårt egna varumärke. För att snabbast hitta rätt, välj samma varumärke som på skrivaren och därefter på tonernummer eller skrivarmodell. Du kommer genast få fram alla toner som passar till skrivaren, både original och våra egna billiga toners. Vår egna är garanterat av samma kvalitet som originalen och de är dessutom billigare.

Välj hög kapacitets toner till laserskrivaren på kontoret

På ett kontor är en bra toner extremt viktigt, då det skrivs ut stora mängder papper varje dag. Laserskrivaren behöver alltid vara redo för att kunna skriva ut. Det finns inte alltid tid för att vänta på att en toner ska bytas ut när man har viktiga dokument att skriva ut. Därför är det bra för produktiviteten att man väljer en toner med hög kapacitet istället för en med standard kapacitet. 

Skillnaden mellan en lasertoner med standard kapacitet och hög kapacitet

En lasertoner med hög kapacitet är fylld med mer tonerpulver än en med standard kapacitet. Det betyder att man kan skriva ut fler utskrifter innan man behöver byta ut den. Det blir även billigare i längden om man använder en lasertoner med hög kapacitet. Varje utskriven sida kostar mindre att skriva ut då mängden tonerpulver är mer jämfört med vad lasertonern kostar. Till vissa skrivarmodeller finns även extra hög kapacitet, med dem kan man spara in ännu mer. 

Trumma och toner till laserskrivare

En toner innehåller fint tonerpulver som kan ha olika färger. En monokrom laserskrivare använder bara en svart toner, medan fyra separata toner behövs för en färglaserskrivare. I varje tonerkassett så finns olika färger av pulver, och tillsammans så kan de producera vilken färg som helst, och när det är slut med pulver i tonerkassetten så behöver du köpa en ny toner. För att få rätt tryck på pappret så behövs det att fler komponenter funkar förutom tonern, varav trumman är den mest kända, och den säkerställer att tonerpulvret överförs från tonerkassetten till papperet. Även en trumma måste bytas ibland, detta indikerar din laserskrivare genom ett meddelande. Precis som med våra billiga toner kan du beställa en trumma mycket enkelt på 123ink.se och du kan enkelt själv placera trumman i skrivaren. Du kan beställa genom 123ink.se även om ni har någon som kommer för att underhålla eller reparera laserskrivaren, du behöver inte beställa den genom mekanikern eller den som gör underhållet på skrivaren. Hos oss på 123ink.se beställer du de flesta delar till ett mycket lägre pris.

Användbara produkter för dig som ska beställa tonerkassetter

När du ska köpa en ny tonerkassett så kan det vara bra att se till att du har tillräckligt med utskriftspapper tillgängligt. Vill man skriva ut foton så rekommenderar vi fotopapper för laserskrivare. Det är inte samma typ av fotopapper som man använder till bläckskrivare. För att därefter hålla ordning på alla utskrifter kan det vara bra att använda en pärm. Annars blir det lätt att alla papper hamnar i en hög och i oordning. 

Vanliga frågor

Vilka tonerkassetter passar till min skrivare?

Det bästa sättet att hitta en tonerkassett som passar till din skrivare är att söka på tonernummer eller på skrivarmodellen. På 123ink.se kan du hitta alla tonernummer och skrivarmodeller så att du snabbt och enkelt kan hitta den toner som passar till din skrivare.

Var köper man toner till skrivare?

Toner till din skrivare hittar du enkelt här. Du hittar enkelt alla toner från de mest kända skrivarmärken som HP, Brother, Canon och Samsung. Men även från andra skrivarmärken som OKI, Xerox och många fler. Vi erbjuder alltid låga priser och snabba leveranser på toner till skrivare. 

Vad är det för skillnad mellan original och 123ink lasertoner?

Skillnaden ligger i att lasertoner från varumärket 123ink är billigare och fyllda med mer tonerpulver, vilket betyder att du kan skriva ut fler utskrifter. De passar din skrivare lika bra som originalen och du får samma utskriftskvalitet.

Är det säkert att använda toner från varumärket 123ink?

Självklart, du får en livslång garanti på din toner från varumärket 123ink. Dessutom så får du även nöjdhetsgaranti. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd så kan du kontakta kundtjänst på 123ink så kommer de att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att beställa tonerkassetter? Vänligen kontakta kundservice, vi hjälper dig gärna.