123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!
Svalka dig i sommar!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Tejphållare

I vårt sortiment finns en mängd olika tejphållare, för kontor och lager.  Detta gör att du garanterat kan hitta en tejphållare som just din tejprulle passar i. Tejphållare finns i olika färger, därav kan du även matcha med resten av inredningen där du önskar placera din hållare.

Tejphållare för kontor och hem

Möts du ständigt av en tejprulle där du måste leta efter början på? Därför rekommenderar vi absolut att ha en tejphållare. Den praktiska hållaren ser till att din tejprulle sitter på plats och är alltid utrustad med en snittkant där du enkelt kan riva av tejpen.

Tejphållare har ofta med lite tyngd i botten för att den ska stå stadigt om du skulle behöva använda endast en hand för att ta tejpen. Tejphållare kommer väl till hands både på ett kontor så väl som i hemmet. Tejphållare finns i en rad olika former och storlekar för att de ska kunna användas av alla olika varianter av tejprullar.
Tejphållare är ofta ganska små vilket gör att det är enkelt att flytta runt den till de olika ställen där du behöver använda tejp.

Tejphållare för kontoret

På ett kontor kommer tejp alltid till användning. Med en tejphållare kan du ha tejpen nära till hands på ditt skrivbord och snabbt kunna ta en tejpbit vid behov, vilket gör det enkelt och bekvämt. Tejphållare är också utrustade med en skärkant som gör det enkelt att skära av tejpen vid önskad längd.

Matcha tejphållaren med andra saker på ditt kontor/skrivbord då de finns i olika färger.

Tejphållare för hemmet

Att ha en tejphållare hemma kan vara bra på många sätt. När du exempelvis ska slå in paket är det smidigt att kunna ta en tejpbit med en hand medan man håller i pappret kring paketet.
Om du har barn som pysslar mycket är det enkelt att bara kunna ställa fram tejpen i tejphållaren för att barnen enkelt ska kunna ta tejp själva utan att uppleva trassel och att det är svårt att hitta änden.

Packtejpdispenser för lager

Packtejp med hållare är ultimat för ett lager. På ett lager är det ofta högt tryck och för att underlätta så mycket som möjligt är packtejpdispenser perfekt.
Den gör att du får ett bra grepp om handtaget och längst fram är den försedd med en skärkant, så att du bara kan vinkla handen och tejpen skärs av. Detta gör det även enkelt för dig om du behöver tejpa paketet ordentligt med flera varv.

Fördelar med att använda en tejphållare

Det finns många fördelar med att använda en tejphållare, se några av dom listade nedan:
  • Effektivitet: Du kan snabbt ta en tejpbit när det behövs och enkelt riva av vid önskad längd med skärkanten.
  • Enkel användning: Det förenklar alla situationer där du ska använda en tejprulle. Du slipper krångla med att hitta änden, klippa av tejpbitar och sedan placera dem någonstans medan du klipper fler.
  • Organisation: Du slipper ha tejprullen liggande, sätt i stället in den i din tejphållare och placera den på ditt skrivbord eller dylikt. Detta kan även bli som en accessoar till ditt kontor.
  • Komfort: Du slipper leta efter änden varje gång du behöver en tejpbit, vilket kan bli frustrerande
Det finns många olika bra användningsområden med en tejphållare. Detta gör att produkten är lätt att använda och gör dig produktiv vid användning av tejp.

Andra produkter du kanske är intresserad av

Vanliga frågor om tejphållare

Vart kan jag köpa tejphållare?

Hos oss finner du ett stort utbud av tejphållare i olika former och färger, dessutom till ett bra pris. Tejphållare kommer i olika storlekar för att du ska kunna hitta en som passar dina önskemål för tejprulle. Vi har tejphållare som kommer med en tejp, vilket gör att du inte behöver köpa med en direkt.

Vad är en tejphållare?

En tejphållare är en anordning där du placerar din tejprulle för att hålla den på plats. Detta gör att du enklare kan ta en tejpbit vid behov och du minskar risken för trassel. Tejphållare kommer ofta i en del olika material såsom metall, trä och plast. De varierar även i storlek.

Har du frågor eller undrar du över något? Kontakta kundservice, vi hjälper dig gärna!