123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

Handtvål

Här finner du vårt utbud av handtvål för rengöring av olika hudtyper. Parfymerad, oparfymerad och mild tvål - i vårt utbud finns något för alla. Köp enkelt billig tvål hos oss för daglig användning eller lindra dina torra händer. Vi har snabba leveranser!

Beställ enkelt billig handtvål

Vi har ett stort utbud av handtvål. Här finner du tvål i olika varumärken, dofter och storlekar. Handtvätt sker flera gånger dagligen därför kan det vara bra att ha fler än en hemma. Efter att ha vistats utomhus och i offentliga miljöer kan händerna behöva rengöras från smuts och bakterier. Även efter toalettbesök samt innan och efter matlagning.

Flytande tvål i olika förpackningar och storlekar

Hos oss är det enkelt att köpa flytande tvål som passar just dig. De finns i olika storlekar, former och färger. Refillpåsar kan vara ett billigare alternativ till att köpa en ny förpackning varje gång handtvålen tar slut.
  • Refillpåsar passar bra för påfyllning av en dekorativ tvålpump. 
  • Mindre förpackningar försedda med pump är bra att ställa på ett handfat och byta ut när det är slut. På toaletten eller i köket.
  • Större dunkar och förpackningar lämpar sig väl till platser där påfyllning av flytande handtvål ofta behövs. Som till exempel på arbetsplatsen, på gym eller duschutrymmen.
Oavsett vilken typ av flytande tvål och på vilken plats du ska använda den har vi något som passar dig!

Olika typer av handtvål för effektiv rengöring

Handtvål är viktigt att använda dagligen. Detta då den avlägsnar bakterier och smuts som bakterier kan frodas i. Efter toalettbesök, när dina händer kan ha utsatts för bakterier eller är smutsiga bör de tvättas. Mild handtvål som återfuktar kan därför vara bra för att undvika torra händer. För känslig hud passar skonsam, oparfymerad tvål.
Detta då parfym kan orsaka hudirritation, även naturliga doftämnen. Parfymerad tvål för en fräsch, väldoftande upplevelse. 

Andra produkter för dina händer

Vanliga frågor

Vad innehåller flytande tvål?

Flytande handtvål kan innehålla olika extrakt, dessa anges i innehållsförteckningen. Det kan vara propolisextrakt, aloe vera och glycerin som gör händerna mjuka.

Hur förvarar jag handtvål och hur länge håller den?

Förvara den oöppnade handtvålen svalt och mörkt. Tvål håller minst ett år, så länge den inte doftar illa kan den användas.

Hur tvättar jag händerna på bästa sätt?

Avlägsna eventuella smycken och gnugga tvål mellan fuktiga händer i minst 20 sekunder. Skölj sedan noga och torka torrt. Gärna med engångshandduk. Genom att tvätta händerna med tvål och vatten minskar risken för att sprida smuts och bakterier. Har du inte tillgång till handtvål och vatten kan handdesinfektion användas för att ta bort bakterier.

Har du ytterligare funderingar så kontakta vår kundtjänst så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig.