123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

Välj skrivarmodell


Skrivarmodeller

Här nedan finner du brothers skrivarmodeller för bläckstråleskrivare.
Om du inte hittar det du letar efter vänligen ta en titt på någon av följande sektioner:
bläckpatroner, lasertoner eller kontakta oss för att få hjälp.
 


Snabbsökning
Utvalda serier
MFC-serien

Här hittar du dina Brother bläckpatroner för din Brother skrivare

Vilken Brother skrivarmodell söker du Brother bläckpatroner till? 
Vi har alla Brother bläckpatroner som är kompatibla för alla Brother skrivarmodeller! Vi har gjort det lätt för dig att hitta rätt Brother skrivarpatron, så att du så snabbt och enkelt kan gör dina beställning. Vi ska visa här med ett exempel hur man kan hitta rätt väldigt snabbt.

Tex om du har skrivarmodellen Brother MFC J6530DW eller Brother J6930DW och det står på din skrivare vilken Brother skrivartyp du har. 
  • Klicka på Brother MFC i snabbsöknings menyn så kommer du smidigt till alla olika MFC modeller.
  • Listan är sorterad i numerisk ordning, så vårat exempel MFC J6530DW kommer finnas mot slutet i höger kolumn.    
  • När du klickat på rätt skrivarmodell så får du fram alla Brother bläckpatroner som är kompatibla med just Brother MFC J6530DW skrivaren.
  • Du kommer se att vi har våra egna Brother bläckpatroner och att dessa är billigare, så det är bara att klicka på den Brother LC-3217 eller Brother LC-3219 XL bläckpatron du vill ha och sedan göra din beställning, enklare än så blir det inte!
Om du nu har t.ex. en Brother DCP J772DW skrivare så kan du göra exakt samma sak fast med Brother DCP i snabbsökningen och lika enkelt hitta den skrivarpatron som du behöver.

Har du redan ett bläckpatronsnumret så kan du söka direkt på alla Brother bläckpatroner och med all enkelhet hitta din Brother bläckpatron på så sätt.  

Våra egna Brother bläckpatroner till din Brother skrivare
Våra Brother bläckpatroner är garanterat kompatibla med din skrivare och dessutom så är de billigare! Bläckstråleskrivare från Brother är väldigt populära skrivare både på kontor och hemma, de är populära för att de är lätta att använda och för att det finns många möjligheter med en Brother skrivare. Med patroner från Brother så kan du utnyttja din skrivare till fullo och som tur är så erbjuder vi er ett stort utbud av Brother bläckpatroner. 

Våra egna Brother bläckpatroner är billigare men likväl av samma kvalitet. Våra egna bläckpatroner med har mer bläck i patronerna än original bläckpatronerna, det betyder att du inte behöver byta bläckpatroner lika ofta och att du kan göra fler utskrifter per patron. Du kommer även att få lägre tryckkostnader, men kvaliteten på trycket är det samma. Du kommer inte kunna se någon skillnad på trycket, utan endast på priset. Fler och fler väljer att använda sig av våra egna bläckpatroner och för oss betyder det att vi kan erbjuda det till fler skrivarmodeller. Våra mycket prisvärda bläckpatroner har samma patronnummer som originalen och du hittar dem under Brother bläckpatronerna. Skriv ut mer och betala mindre med 123ink.

Utskrifter i färg till Brother bläckstråleskrivare
Den svarta bläckpatronen är som du kanske redan vet den mest använda och de flesta av Brother bläckstråleskrivare använder även färgpatronerna, cyan, magenta och gul. När du huvudsakligen skriver ut dokument med text så är det den svarta bläckpatronen som du använder, förutsatt att texten inte är i färg. Men ska du använda bilder eller kanske en företagslogga i dokumentet så behöver du ha färgpatroner. Du kan utnyttja din bläckstråleskrivares kapacitet till fullo genom att använda Brother bläckpatroner i alla färger. Som tur är så kan du på Brother bläckstråleskrivare byta ut patronerna separat när de tar slut. Brother LC223BK är en svart bläckpatron som passar till Brother DCP J4120DW skrivaren, det finns även patroner i andra färger och våra egna mycket prisvärda Brother bläckpatroner!
 
 Har du frågor angående Brother bläckpatroner eller om våra andra produkter, så tveka inte att kontakta oss.