123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
W: 123ink.se
Org. nr.: 556983-1299
Moms: SE556983129901
Godkänd för F-skatt

DCP-serien

Här finns Brother bläckpatroner till DCP-serien

 Är bläcket till din Brother DCP skrivare slut? Ingen fara, här kan du beställa enkelt online och det är billigt, och du får dem snabbt levererat till dig. Börja med att klicka på den DCP-skrivarmodell du söker bläckpatroner till, och sedan kommer du få fram alla bläckpatroner som är kompatibla till din Brother skrivare. Bläckpatronerna finns oftast i fyra olika färger som är svart, cyan, magenta och gul, det är dom du behöver för att skriva ut i färg. Dessa finns som separata bläckpatroner, eller i 4-pack och i vissa fall i 8-pack. 123ink har även sitt egna märke som är mycket prisvärt. För det första så innehåller den mer bläck än originalet. För det andra så är kvaliteten densamma, du kommer inte att kunna märka någon skillnad på trycket och för det tredje så är den billigare än originalet. Du kommer att kunna att spara på tryck kostnaderna, utan att behöva försämra kvaliteten.
 
Dags för en ny etikettskrivare?
 
Vi har många olika Brother Etikettskrivare hos oss på 123ink.se, vi har Brother märkmaskiner, men även med industriella modeller och bärbara etikettskrivare.Till Brother etikettskrivare tillkommer ett användarvänligt program som göra att du kan skapa etiketter eller importera adresser från Excel. På så sätt kan du enkelt och snabbt skriva ut ett stort antal etiketter. Det finns en sak som är mycket unikt med Brother QL-800 etikettskrivaren, med den finns det en möjlighet att kunna skriva ut tvåfärgade etiketter i svart och rött. Självklart så har vi även etikettskrivare och märkmaskiner från Dymo, till exempel så har vi den populära standard modellen Dymo LabelWriter 450, med den kan du skriva ut många olika typer av etiketter som adress- och leveransetiketter för att nämna några.
 
Har du några frågor angående bläckpatroner till Brother DCP-serien eller om våra andra produkter, så kontakta gärna oss på 123ink.se.
 

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 25% Moms)

Nyhetsbrev

 
 

Populära produkter