123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

DCP-J125


Köp bläckpatroner till Brother DCP-J125 skrivare till ett lågt pris. Vi har både originalpatroner och våra egna högkvalitativa bläckpatroner som är kompatibla med skrivaren. Du hittar även våra billiga multipack och rengöringspatroner för kontinuerligt underhåll. Beställer du innan kl. 16.00 på en vardag så skickar vi beställningen samma dag.

Köp billiga bläckpatroner till Brother DCP-J125 skrivare

Brother DCP-J125 skrivaren använder 4 stycken bläckpatroner: svart, cyan, magenta och gul. Alla dessa bläckpatroner hittar du här till ett så lågt pris som möjligt. Du kan välja mellan att köpa skrivartillverkarens patroner eller vårt eget varumärke som är billigare. Brother LC985 bläckpatronerna från vårt eget varumärke innehåller även mer bläck, vilket möjliggör mycket fler utskrifter.

Fördelarna med vårt eget bläck till Brother DCP-J125

Det finns många fördelar med att beställa vårt eget bläck till Brother DCP-J125. De tillverkas enligt de allra högsta certifieringar och är garanterat kompatibla till DCP-J125 skrivare. Bläcket ger högkvalitativa utskrifter i både färg och svart. De har en mycket högre bläckkapacitet och är billigare. Här nedan kan du enkelt se skillnaderna i bläckmängd.
 
Bläck Original Varumärket 123ink XL Skillnad
Svart bläckpatron 8,7 milliliter 28 milliliter 19,3 milliliter
Färgbläckpatron 4,8 milliliter 16 milliliter 11,2 milliliter

Oavsett om du väljer våra egna bläckpatroner med standardkapacitet eller de med hög kapacitet kan du skriva ut mycket fler utskrifter. Dessutom så får du patronerna till ett lägre pris och 100% garanti.

Utskrifter med Brother DCP-J125 bläckpatroner

Bläckstråleskrivaren Brother DCP-J125 använder bläckserien Brother LC985. Dessa patroner ger utmärkta utskrifter gång på gång. Skrivaren använder sig av 4 stycken bläckpatroner i olika färger och kombinerar färgerna så att du kan skriva ut färgrika bilder och foton. Den svart bläckpatronen kan skriva ut textdokument, rapporter och skolarbeten med skarp och tydlig svärta.

Bläckpatroner som fungerar med Brother DCP-J125 skrivaren
Här nedan kan du se alla bläckpatroner som är kompatibla med Brother DCP-J125:
  • Brother LC985BK svart
  • Brother LC985C cyan
  • Brother LC985M magenta
  • Brother LC985Y gul
Med dessa fyra patroner i din skrivare så kan du skriva ut färgbilder och svarta textdokument.

Multipack till Brother DCP-J125

Med Brother DCP-J125 multipack får du två kompletta set av bläckpatroner till ett lägre pris än om du beställer de separat. Multipacket innehåller hela 8 stycken patroner, två av varje färg. Våra eget multipack finns som standardkapacitet och högkapacitet. Dra nytta av det låga priset och beställ ett multipack så räcker det längre.

Rengöringspatroner till Brother DCP-J125 skrivare

Alla skrivare behöver underhållas för att de ska fungera optimalt. Med rengöringspatroner till Brother DCP-J125 kan du se till att skrivaren ger dig perfekta utskrifter. Munstycket på skrivhuvudet kommer att till slut bli igentäppt och det påverkar kvaliteten på dina utskrifter. För att förhindra det så rekommenderar vi att man då och då använder rengöringspatroner, en för varje färg.

Passa även på att beställa

Vanliga frågor om Brother DCP-J125 bläckpatroner

Var kan jag köpa bläckpatroner till Brother DCP-J125?

Bläckpatroner till din Brother DCP-J125 bläckskrivare hittar du billigt här hos oss. Vi har alla bläckfärger som du behöver för att du ska kunna fortsätta använda skrivaren. Du hittar alla originalpatroner men även våra egna högkvalitativa bläckpatroner som innehåller mer bläck och är billigare.

Vilka bläckpatroner passar till Brother DCP-J125 skrivare?

Brother DCP-J125 skrivaren använder sig av Brother LC-985 bläckpatroner. Skrivaren använder 4 stycken patroner i färgerna: svart, cyan, magenta och gul. Vi har dessa som originalpatroner men även våra egna tillförlitliga patroner som är billigare och har högre bläckkapacitet.

Dåliga utskrifter på Brother DCP-J125 skrivaren?

Det kan bero på att munstycket på skrivhuvudet är igentäppt. Det är vanligt förekommande och kan åtgärdas genom att rengöra munstycket. Det gör du genom att du använder Brother LC-985 rengöringspatroner. Du hittar alla rengöringspatroner till din Brother DCP-J125 här hos oss.

Har du ytterligare frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig mer än gärna.