123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

DCP-J315W


Köp Brother DCP-J315W bläckpatroner till ett lågt pris. Vi har både originalpatroner och våra egna bläckpatroner som är billigare och ger högkvalitativa utskrifter. Spara mer med våra billiga multipack. Beställer du innan kl. 16.00 på en vardag så skickar vi beställningen samma dag.

Köp bläckpatroner till Brother DCP-J315W skrivare

Brother DCP-J315W är en bläckstråleskrivare som kan skriva ut dokument och färgbilder upp till A3 storlek. Den använder sig av 4 stycken separata Brother LC985 bläckpatroner i färgerna svart, cyan, magenta och gul. När en färg är slut behöver man bara byta ut den färgen och fortsätta att skriva ut. Vi har både skrivartillverkarens bläckpatroner och våra egna som är billigare, fyllda med mer bläck och ger högkvalitativa utskrifter. Du betalar mindre men skriver ut mer.
Bläckan ger tips
TIPS!
Med ett multipack från vårt eget varumärke får du en komplett uppsättning bläckpatroner till din Brother DCP-J315W skrivare. Du får patronerna till ett lägre pris än om du köper dem separat.

Utskrifter med Brother DCP-J315W bläckpatroner

Utskrift med en Brother DCP-J315W skrivare
Bläckstråleskrivaren Brother DCP-J315W kan skriva ut upp till A3 format med en maximal upplösning på 1200 x 1200 dpi (dots per inch). Du kan skriva ut detaljrika bilder och skarpa textdokument både i svartvitt och i färg med goda utskriftsresultat varje gång. För att kunna skriva ut i färg behöver du fyra Brother LC985 patroner i olika färger (BK, C, M, Y). Vi erbjuder riktigt bra priser på både originalpatroner och våra egna patroner.

Här nedan kan du jämföra bläckmängden i våra egna bläckpatroner och originalets:
Bläck Brother LC985 Brother LC985 Brother LC985XL Skillnad
Original Varumärket 123ink Varumärket 123ink
Svart bläckpatron 8,7 milliliter 12 milliliter 28 milliliter 19,3 milliliter
Färgbläckpatron 4,8 milliliter 12 milliliter 16 milliliter 11,2 milliliter

Med vårt eget bläck får du hela 19,3 ml mer bläck om du väljer XL patronen. 11,2 ml mer med någon av färgpatronerna. Det betyder att du kan skriva ut avsevärt mycket fler utskrifter.

Fördelarna med vårt eget Brother DCP-J315W bläck

När du beställer våra egna Brother DCP-J315W bläckpatroner drar du nytta av dessa fördelar:
  • Våra egna bläckpatroner till Brother DCP-J315W är billigare.
  • De innehåller mer bläck så att du inte behöver köpa nya patroner lika ofta.
  • Du får högkvalitativa utskrifter.
  • Våra egna märkesvaror erbjuder vi alltid 100% garanti.
Med våra egna Brother LC985 kan du skriva ut mycket fler utskrifter och det till ett lägre pris. Dessa fördelar kan du alltid räkna med när du beställer våra egna bläckpatroner till Brother DCP-J315W. Du sparar över 50% när du väljer våra egna bläckpatroner.

Multipack till Brother DCP-J315W skrivare

Med ett Brother DCP-J315W multipack får du två kompletta set av bläckpatroner till ett lägre pris än om du beställer dem separat. Multipacket innehåller hela 8 stycken patroner, två av varje färg. Våra eget multipack finns både som standardkapacitet och högkapacitet (XL). Dra nytta av det låga priset och beställ ett multipack så räcker det längre.

Så här byter du bläckpatroner på en Brother DCP-J315W skrivare

Om displayen på Brother DCP-J315W skrivaren visar ”Endast svartvitt” eller ”Kan ej skriva ut” så är en eller flera bläckpatroner slut. Displayen visar vilken färg som ska bytas. Följ dessa steg för att byta bläckpatron:
  1. Öppna skyddet för bläckpatronerna. Den sitter till vänster om utskriftsfacket.
  2. Tryck på frigöringsarmen som sitter på ovansidan av den tomma bläckpatronen för att ta ur den. Dra den tomma patronen mot dig.
  3. På den nya bläckpatronen behöver du vrida den gröna ratten på det gula skyddslocket medurs tills att det klickar. Därefter kan du ta bort hela skyddet.
  4. Alla färger har bestämda platser. Placera bläckpatronen på rätt plats genom att följa pilen på etiketten.
  5. Tryck försiktigt in bläckpatronen på plats tills att den klickar och stäng därefter luckan till bläckpatronerna.
  6. Skrivaren kommer nu att automatiskt återställa bläckräknaren och displayen visar hur mycket bläck som är i skrivaren.
När alla bläckpatroner är bytta är skrivaren redo att användas.

Rengöring av Brother DCP-J315W bläckstråleskrivaren

Alla skrivare behöver underhållas för att de ska fungera som de ska och kunna ge dig perfekta utskrifter. Det vanligaste problemet är att skrivhuvudet blir igentäppt och inte kan släppa igenom tillräckligt med bläck. Det får dina utskrifter att se för ljusa ut eller randiga. Detta kan enkelt fixas och förhindras genom att man regelbundet rengör skrivhuvudet med rengöringspatroner. Vidrör aldrig skrivhuvudet då den kan skadas permanent. Så här använder du rengöringspatronerna till din Brother DCP-J315W skrivare:
  1. Byt ut de vanliga bläckpatronerna mot rengöringspatronerna i skrivaren.
  2. Tryck på Menu och använd pilarna för att hitta bläckhantering, tryck OK.
  3. Använd pilarna för att hitta Rengör, tryck OK
  4. Välj om du endast vill rengöra den svarta, färg eller alla.
  5. Gör rent skrivhuvudet två gånger och låt skrivaren vila i en timme.
  6.  Sätt tillbaka de vanliga bläckpatronerna och rengör en gång till.
  7. Skriv ut en testsida.
Om du då och då utför en rengöring av skrivhuvudet så förhindrar du att skrivhuvudet täpps igen och dina utskrifter kommer alltid att vara bra.

Passa även på att beställa

Vanliga frågor om Brother DCP-J315W patroner

Vart kan jag köpa bläckpatroner till Brother DCP-J315W?

Här kan du köpa bläckpatroner till Brother DCP-J315W skrivaren. Vi har låga priser och snabba leveranser. Beställer du vårt eget bläck får du ett billigare pris, högre bläckmängd och 100% garanti.

Utskrifterna från Brother DCP-J315W skrivaren är randiga?

Om utskrifterna är randiga eller för ljusa så är skrivhuvudet igentäppt och kan inte släppa igenom så mycket bläck som behövs. Du behöver rengöra munstycket i skrivhuvudet för att åtgärda det. Det görs enklast med hjälp av rengöringspatroner. Här kan du beställa rengöringspatroner till Brother DCP-J315W.

Passar 123ink bläckpatroner i Brother DCP-J315W?

Ja, de passar lika bra som originalpatronerna. Våra egna bläckpatroner är tillförlitliga bläckpatroner som ger dig högkvalitativa utskrifter. Dessutom så har de högre bläckmängd och är billigare.

Har du ytterligare frågor eller funderingar kring bläckpatronerna till Brother DCP-J315W? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna.