123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

DCP-145C


Köp Brother DCP-145C bläckpatroner till ett lågt pris. Vi har svarta och alla färgpatroner från skrivartillverkaren och våra egna högkvalitativa bläckpatroner som du kan köpa billigare. För det billigaste alternativet rekommenderar vi vårt eget multipack. Beställer du innan kl.16.00 på en vardag så skickar vi din beställning redan samma dag.

Köp Bläckpatroner till Brother DCP-145C skrivaren

Brother DCP-145C skrivaren använder fyra stycken Brother LC980 bläckpatroner. Här kan du köpa billiga Brother patroner från skrivartillverkaren men även våra egna högkvalitativa och tillförlitliga bläckpatroner som är billigare. Våra egna patroner är inte bara billigare utan innehåller även mer bläck.
Bläckan ger tips
TIPS!
Med ett multipack från vårt eget varumärke får du en komplett uppsättning bläckpatroner till din Brother DCP-145C skrivare. Du får dem till ett lägre pris än om du köper dem separat.

Utskrifter med Brother DCP-145C bläckpatroner

Med bläckpatronerna till Brother DCP-145C skrivaren kan du skriva ut textdokument med skarp och tydlig svärta. Både fotografier och bilder i färg får ett levande uttryck. Bläckstråleskrivaren använder sig av fyra färger BK (svart), C (cyan), M (magenta) och Y (gul) för att kunna skriva ut. Bläckpatronerna finns antingen som standardkapacitet eller med hög kapacitet. Högkapacitetspatronerna (XL) innehåller mer bläck för fler utskrifter.

Brother DCP-145C använder dessa bläckpatroner

Alla Brother LC980 bläckpatroner fungerar till skrivaren oavsett om de är original eller vårt eget varumärke. Här en lista med alla kompatibla bläckpatroner för Brother DCP-145C:
  • Brother LC980BK svart
  • Brother LC980C cyan
  • Brother LC980M magenta
  • Brother LC980Y gul
  • Brother LC980BK XL svart
  • Brother LC980C XL cyan
  • Brother LC980M XL magenta
  • Brother LC980Y XL gul
Med fyra av dessa bläckpatroner har du en komplett uppsättning bläckpatroner till din DCP-145C bläckstråleskrivare.

Fördelarna med vårt eget Brother DCP-145C bläck

 Våra egna bläckpatroner ger dig högkvalitativa utskrifter till ett lägre pris.
 Dessutom så erbjuder vi alltid 100% garanti på våra egna varumärkesprodukter.
 Förutom att de är billigare så innehåller de även mycket mer bläck.

Du får mycket mer bläck för pengarna när du beställer våra egna bläckpatroner. 
Exakt hur mycket mer bläck kan du se i tabellen här nedan:
 
Bläck Brother LC980 Brother LC980 Brother LC980XL Skillnad
Original Varumärket 123ink Varumärket 123ink
Svart bläckpatron 8,7 milliliter 16 milliliter 30 milliliter 21,3 milliliter
Färgbläckpatron 4,8 milliliter 11,5 milliliter 19 milliliter 14,2 milliliter

Med XL patronerna kan du skriva ut mycket fler utskrifter och det till ett lägre pris. Dra nytta av fördelarna med vårt eget bläck till din skrivare. Betala mindre och skriv ut mer med 123ink.

Multipack till Brother DCP-145C skrivare

När du beställer ett Brother DCP-145C multipack får du hela 8 stycken bläckpatroner (två av varje färg). Du får alltså två kompletta uppsättningar av bläckpatroner till din skrivare, till ett lägre pris än om du skulle köpa dem en och en. Även om du bara behöver byta en patron vid köptillfället så kommer de andra att behöva bytas ut snart. När nästa behöver bytas ut, behöver du inte beställa en ny. Det bästa är att du omedelbart kan byta ut den tomma och fortsätta att använda bläckskrivaren.

Så här byter du bläckpatron på Brother DCP-145C skrivare

Utifall att det är en ny skrivare så kommer inga bläckpatroner finnas i Brother DCP-145C skrivaren och det kommer att stå det på displayen. Finns det en tom bläckpatron så kommer det att stå att den är tom. Följ den här checklistan när du ska byta bläckpatron:
  1. Ta bort den tomma bläckpatronen från skrivaren. Om sådan finns. 
  2. Ta bort all embalage från den nya bläckpatronen men även den gula skyddskåpan genom att vrida på den gröna ratten medurs tills att det klickar till.
  3. Placera rätt färg i rätt plats och följ pilen på etiketten så att bläckpatronen hamnar åt rätt håll. 
  4. Tryck in bläckpatronen ända tills att ett klick hörs. 
  5. Stäng luckan till alla bläckpatroner.
  6. Brother DCP-145C skrivaren förbereder nu för utskrift, det kan ta upp till 4 minuter. Stäng inte av skrivaren under tiden. 
Nu är skrivaren laddad med bläck och färdig för utskrift.

Passa även på att beställa

Vanliga frågor om bläck till Brother DCP-145C

Vart kan jag köpa bläck till Brother DCP-145C?

Här kan du köpa alla bläckpatroner till skrivaren Brother DCP-145C. Vi har låga priser och snabba leveranser. Beställer du vårt eget bläck får du ett billigare pris, mer bläckinnehåll och 100% nöjdhetsgaranti.

Vilka bläckpatroner passar till Brother DCP-145C skrivaren?

Bläckserien Brother LC980 passar till Brother DCP-145C skrivaren. Bläckserien består av fyra stycken individuella patroner i färgerna: svart (BK), cyan (C), magenta (M) och gul (Y).

Passar 123ink bläckpatroner till Brother DCP-145C?

Ja. Våra egna bläckpatroner är speciellt designade för just bläckstråleskrivaren Brother DCP-145C. De passar lika bra i skrivaren som originalen. Med våra egna bläckpatroner får du mer bläck till ett lägre pris.

Har du frågor eller funderingar kring din beställning av Brother DCP-145C bläckpatroner? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig mer än gärna.