123ink - Skrivarbläck och tonerkassetter - Homepage logo Prisjakt!Pricerunner!Google!
123ink.se
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
T: 08-550 04 123
@: info@123ink.se
Outlet!

Varukorg

Antal Produkt
Inga produkter
Totalt: 0 kr
(Inkl. 0% Moms)

Nyhetsbrev

 

Populära produkter

Populara produkter
De Longhi!
Jura!
Lenor!
Zoflora!

DCP-9020CDW

Köp dina Brother DCP 9020 CDW toner här. Vi erbjuder er både original och våra egna högkvalitativa toners till de lägsta möjliga pris. Behöver ni nya färgtoners? Välj då våra prisvärda paket erbjudanden där du får 4 toner av färgerna magenta, gul, cyan och svart.

Här hittar du alla billiga toner till Brother DCP-9020CDW skrivare

Vi har samlat alla billiga toner till Brother DCP 9020CDW laserskrivare på samma sida så att du enkelt kan hitta det du söker efter och beställa de tonerkassetter som du behöver. Vi har alla original toners som ni kan beställa väldigt billigt men vi har även våra egna DCP-9020 CDW toner som är ännu billigare. Våra egna toners tillverkar vi i våra egna fabriker som vi fyller med mer tonerpulver och de har samma komponenter som i originalen, vilket betyder att det är garanterat lika kompatibla med skrivaren och du kommer inte märka någon skillnad på utskrifterna. Dessutom så är våra egna toners väldigt populära bland våra kunder. Hos oss så får du dina toner till Brother DCP 9020 CDW skrivare billigt och snabbt levererat till dig! 

Varför är våra tonerkassetter till Brother DCP 9020CDW så populära?
De finns flera anledningar till det, men den främsta anledningen är att de är billigare och att du får samma kvalitet på dina utskrifter som originalen. Inte nog med det, så är de fyllda med mer tonerpulver, vilket betyder att du kan skriva ut fler utskrifter och du får 100% garanti.
  • Billigare
  • Fler utskrifter
  • 100% garanti
Du får allt detta utan att behöva tumma kvaliteten på dina utskrifter, betala mindre och skriv ut mer!

Lite mer om Brother DCP-9020 tonerkassetter

Tonerkassetterna till Brother DCP 9020 skrivaren heter Brother TN-241 och Brother TN-245 och eftersom laserskrivaren är en färgskrivare så behöver du ha fyra toners med färgerna svart som heter TN 241BK, magenta tonern heter TN 241M eller TN 245M, cyan tonern heter TN 241C eller TN 245C och den gula heter således TN 241Y eller TN 245Y. Färgtonerna TN 245 är högkapacitets toners och har mer tonerpulver än TN 241. Med dessa tonerkassetter så kan du skriva ut tydliga och skarpa text dokument men även detaljerade och levande färg bilder. 

Vi har mer tillbehör till din Brother 9020 cdw skrivare än bara toners
Vi har Brother WT-220CL waste toner box som samlar in överflödig tonerpulver som samlats i skrivaren och så att du enkelt kan gör dig av med det. Den är viktig för att du ska kunna fortsätta skriva ut högkvalitativa utskrifter men också för att förlänga livslängden på din skrivare. Efter ca 50,000 sidor så behöver man byta överföringsband till skrivaren för att skrivaren ska kunna fortsätta skriva ut skarpa bilder och med Brother BU-220CL transfer belt så kan du skriva ut ytterligare 50,000 högkvalitativa sidor. 

Tycker du att dina utskrifter inte blir lika bra längre? 
Då kan det bero på att en tonerkassett är tom och behöver bytas eller så kan det bero på trumman. Trumman håller tonerpulvret på plats genom statisk elektricitet tills att den når värmevalsarna och under tryck och värme smälter fast på pappret. Men om trumman förlorar den statiska elektriciteten så blir utskrifterna dåliga och trumman behöver bytas. Brother DCP 9020 skrivaren använder sig av  fyra olika trummor en för varje färg och Brother DR-241CL trummorna kommer i 4-pack och vi har även våra egna trummor som är billigare. Efter ca 100,000 sidor så behöver man även byta värmevalsarna och dessa kan du även hitta hos oss under namnet Brother LR2232001 fuser

Tips! Våra egna mycket prisvärda Brother TN-241 / TN-245 4-pack är en stor kundfavorit och den ger dig flest utskrifter för pengarna!

Vi vill också påminna om att vi har ett stort sortiment av kontorsmaterial som passar både hemma som till arbetsplatsen. T.ex. så har vi en mängd olika saxar av olika typer och för olika behov. En sax är något som måste finnas både hemma och på en arbetsplats. Hos oss hittar du allt till din skrivare och mycket mer och alltid till ett mycket bra pris. 
 
Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!